28/10/2012 05:01 | Door KAV, www.belga.be

Baby door rook vergiftigd bij brand in appartementsgebouw in Berchem

Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in de Lodewijk Van Berckenlaan in Berchem is zondagnamiddag een baby gewond geraakt. Dat bevestigt de brandweer van Antwerpen. Het kindje werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht.


Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in de Lodewijk Van Berckenlaan in Berchem is zondagnamiddag een baby gewond geraakt. Dat bevestigt de brandweer van Antwerpen. Het kindje werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht.De brand brak uit op de tweede verdieping van het appartementsgebouw met zes verdiepingen. Alle bewoners van de twaalf wooneenheden in het gebouw werden geëvacueerd. Verscheidene bewoners ademden rook in en hadden ademhalingsproblemen. De baby was er het ergst aan toe.

Skype
0Opmerking
Baby door rook vergiftigd bij brand in appartementsgebouw in BerchemBij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in de Lodewijk Van Berckenlaan in Berchem is zondagnamiddag een baby gewond geraakt. Dat bevestigt de brandweer van Antwerpen. Het kindje werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht.KAVwww.belga.be2012-10-28T16:01:242012-10-28T16:01:24Bij een uitslaande brand in een appartementsgebouw in de Lodewijk Van Berckenlaan in Berchem is zondagnamiddag een baby gewond geraakt. Dat bevestigt de brandweer van Antwerpen. Het kindje werd met rookintoxicatie naar het ziekenhuis gebracht.De brand brak uit op de tweede verdieping van het appartementsgebouw met zes verdiepingen. Alle bewoners van de twaalf wooneenheden in het gebouw werden geëvacueerd. Verscheidene bewoners ademden rook in en hadden ademhalingsproblemen. De baby was er het ergst aan toe.

meer artikels

  • De federale gerechtelijke politie (FGP) van Asse heeft, in opdracht van het parket Halle-Vilvoorde, een 1.400-tal sms'en gestuurd naar mogelijke getuigen van de schietpartij die op 1 september plaatsvond op een parkeerterrein langs de Brusselse Ring in Asse. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst en wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde.

  • West-Vlaanderen verdeelt 55.000 luizenkammen

    De Provincie West-Vlaanderen heeft de voorbije weken 55.000 luizenkammen verdeeld aan alle West-Vlaamse kleuter-, basis- en secundaire scholen met een eerste graad. De Provincie wil daarmee de aandacht vestigen op de bestrijding van luizen met de nat-kam-methode. Vandaag woonde bevoegd gedeputeerde Myriam Vanlerberghe (sp.a) een demonstratie van die methode bij in het kappersatelier van het GO! Technisch Atheneum in De Panne.

  • Vrijwilligers oogsten 2.000 'verloren' spitskolen voor Gentse "Niets Is Verloren Festival"

    In het Oost-Vlaamse Sint-Margriete (Sint-Laureins) zijn zes vrijwilligers gestart met het oogsten van 2.000 spitskolen die anders verloren zouden gaan. 11.11.11. Oost-Vlaanderen en "Feeding the 5.000", waarbij zaterdag op het Gentse "Niets Is Verloren Festival" gekookt wordt met overschotten, slaan daarvoor de handen in elkaar.

  • Bpost start met detectie van gestolen fietsen

    Bpost biedt sinds maandag de "CycloSafe" aan, een systeem dat fietsen identificeert en opspoort. Postbodes kunnen uitgerust met een scanner fietsen met een CycloSafe lokaliseren en de politie kan een fiets die als gestolen werd opgegeven, detecteren, aldus Kathleen Van Beveren van bpost bij de voorstelling van het systeem in Brussel.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.