21/6/2012 08:43 | Door KAV, www.belga.be

Bus met schoolkinderen ingereden op tractor in Sint-Gillis-Waas

In het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas is een bus met schoolkinderen donderdagavond ingereden op een tractor. De chauffeur van de bus en de begeleider raakten zwaargewond, zegt burgemeester Remi Audenaert van Sint-Gillis-Waas.


Het ongeval gebeurde aan de Molenhoek in deelgemeente Meerdonk. De bus, die vier gehandicapte kinderen vervoerde, reed achteraan in op een aanhangwagen die getrokken werd door een tractor. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het parket van Dendermonde heeft een verkeersdeskundige aangesteld. De buschauffeur en de begeleider van de kinderen raakten zwaargewond. Volgens de eerste berichten verkeert de chauffeur in levensgevaar. Een van de kinderen werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. De drie andere kinderen liepen lichte verwondingen op.

Skype
0Opmerking
Bus met schoolkinderen ingereden op tractor in Sint-Gillis-WaasIn het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas is een bus met schoolkinderen donderdagavond ingereden op een tractor. De chauffeur van de bus en de begeleider raakten zwaargewond, zegt burgemeester Remi Audenaert van Sint-Gillis-Waas.KAVwww.belga.be2012-06-21T19:43:002012-06-21T19:43:00Het ongeval gebeurde aan de Molenhoek in deelgemeente Meerdonk. De bus, die vier gehandicapte kinderen vervoerde, reed achteraan in op een aanhangwagen die getrokken werd door een tractor. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het parket van Dendermonde heeft een verkeersdeskundige aangesteld. De buschauffeur en de begeleider van de kinderen raakten zwaargewond. Volgens de eerste berichten verkeert de chauffeur in levensgevaar. Een van de kinderen werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. De drie andere kinderen liepen lichte verwondingen op.

meer artikels

  • In het Brugse Minnewaterpark hebben voorbijgangers vanochtend een lijk ontdekt. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Het mannelijke slachtoffer lag al minstens een week in een ondiepe gracht vlak bij het Minnewater.

  • Politiebonden plannen nationale staking op 23 september

    De politievakbonden plannen een nationale stakingsdag op dinsdag 23 september. Dat hebben ze bekendgemaakt na de grote betoging in Brussel. Mogelijk volgen daarna nog meer acties.

  • "Belgen zullen dit jaar voor 213 miljoen euro aan- en verkopen via smartphone en tablet"

    De m-commerce of mobile commerce, alle verkopen en aankopen van producten en diensten via smartphone of tablet, wordt in België voor dit jaar op meer dan 213 miljoen euro geraamd. Dat blijkt uit een jaarlijkse studie van BeCommerce, de Belgische vereniging van online handelaars. Ruim de helft (55 pct) van de Belgische webwinkels biedt intussen producten en diensten aan via mobiele apparaten, vier keer zoveel als in 2011.

  • Zondag autoloze zondag in 25 steden en gemeenten

    Voor de autoloze zondag, komende zondag, maken 25 steden en gemeenten en een aantal buurten en verenigingen hun centrum of buurt autovrij, en dat in het kader van de Week van de Mobiliteit. Niet alleen in grotere steden zoals Brussel en Brugge kunnen bewoners en bezoekers genieten van een autovrij centrum, ook in kleinere gemeentes zoals Aartselaar, Deinze en Ternat rijden zondag geen auto's. Dat meldt Mobiel21 in een persbericht.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.