17/10/2012 08:02 | Door DLA, www.belga.be

Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

Filip Dewinter heeft besloten zich niet kandidaat te stellen voor de opvolging van uittredend Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor onze pijnlijke nederlaag in Antwerpen", zegt Dewinter.


Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

Dewinter zegt zijn rol als lid en ondervoorzitter van het Vlaams parlement te zullen blijven spelen. Hij wil ook opnieuw zes jaar de Antwerpse fractie in de gemeenteraad leiden. Ook in het Nederlandse praatprogramma Pauw & Witteman, waar hij gisteravond te gast was, zei Dewinter een stap opzij te zetten als boegbeeld van de partij.

Skype
22Opmerking
17 okt 2012 18:09
avatar

Beste mensen,

 

Moesten pers en media neutraal te werk gaan tegenover het Vlaams Belang tijdens debatten of interviews, en de realiteit onder ogen zien, dan zou volgens mij het Vlaams Belang goede punten 

scoren. Vele mensen van onze bevolking zijn enorm manipuleerbaar, en laten zich leiden door uitspraken van pers en media met alle gevolgen vandien.

17 okt 2012 09:44
avatar

X man: leer eerst eens om juist te schrijven: "wat is gebeurt"... "gebeurde" = met een "d".... En een volgende zin begint men met een hoofdletter.

17 okt 2012 15:08
avatar

Oh Ja, er bestaan zeker goede verliezers!!!

Zeker als je met het (verlies) om kan. Eigenlijk zou ik eerder over een nederlaag dan verlies spreken. Verloren zijn ze niet, Ze staan nog steeds waar ze staan ;-)

17 okt 2012 17:10
avatar

 man ; Je moet een goede werkgever hebben om deze onozele praat te kunnen verwoorden en fout te schrijven tijdens jou werkuren.

Of het kan ook zijn dat de werkgever dit niet weet dat u deze onozele reactie schrijft tijdens de uren.

Want u weet zelf wel wat u schrijft dat dit niet strookt met de werkelijheid; alle politieke partijen zijn zo

Niet alleen het Vlaams Belang kijk , en denkt ,en ziet er gebeurd niets nieuws na de verkiezing.

Met name X man denkt eerst voor dat u dergelijke onzin schrijft tijdens je werkuren .

 

 

 

17 okt 2012 08:14
avatar

wat geniet ik toch van hun nederlaag! het beste wat in een lange tijd is gebeurt in de politiek!!

 

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterFilip Dewinter heeft besloten zich niet kandidaat te stellen voor de opvolging van uittredend Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor onze pijnlijke nederlaag in Antwerpen", zegt Dewinter.DLAwww.belga.be2012-10-17T07:02:112012-10-17T07:02:11Dewinter zegt zijn rol als lid en ondervoorzitter van het Vlaams parlement te zullen blijven spelen. Hij wil ook opnieuw zes jaar de Antwerpse fractie in de gemeenteraad leiden. Ook in het Nederlandse praatprogramma Pauw & Witteman, waar hij gisteravond te gast was, zei Dewinter een stap opzij te zetten als boegbeeld van de partij.Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

meer artikels

  • Bij een aanrijding in Schaarbeek is donderdagnamiddag een fietser zwaargewond geraakt. Meer informatie ontbreekt voorlopig nog. Het Brusselse parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld. De lokale politie Brussel Noord (Schaerbeek, Evere, Sint-Joost-ten-Node) bevestigt zo een bericht op de site van de krant La Capitale stond.

  • Brandstichting in Anderlechtse synagoge wellicht geen terroristische aanslag

    In de huidige stand van het onderzoek omtrent de brand dinsdagochtend in een Anderlechtse synagoge, zijn er geen redenen om aan te nemen dat het om een terroristische aanslag gaat. Een onderzoeksrechter werd aangeduid en het gerechtelijk onderzoek loopt. Er zijn nog geen daders opgepakt, meldt het Brusselse parket dinsdagavond.

  • In het Limburgse Zutendaal zijn dinsdag 130 loten verkocht van materieel dat het leger niet meer wenst te gebruiken. Het ging vooral om voertuigen. De verkoop bracht zo'n 300.000 euro op. Dat geld zal worden besteed aan de aankoop van nieuw legermaterieel, aldus de woordvoerder van Defensie.

  • "Belgische monarchie bevindt zich op keerpunt"

    De monarchie bevindt zich in ons land op een keerpunt. Tot die conclusie komt Mark Van den Wijngaert, professor emeritus Hedendaagse Geschiedenis van de Hogeschool Universiteit Brussel, in zijn geactualiseerde boek "België en zijn koningen. Van macht naar invloed". Nieuw in de jongste uitgave is een meer uitgewerkt beeld van het koningschap van Albert II en -uiteraard- ook het nieuwe koningschap van koning Filip. Over de rol van Filip is de Vlaamse historicus opvallend positief.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.