17/10/2012 08:02 | Door DLA, www.belga.be

Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

Filip Dewinter heeft besloten zich niet kandidaat te stellen voor de opvolging van uittredend Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor onze pijnlijke nederlaag in Antwerpen", zegt Dewinter.


Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

Dewinter zegt zijn rol als lid en ondervoorzitter van het Vlaams parlement te zullen blijven spelen. Hij wil ook opnieuw zes jaar de Antwerpse fractie in de gemeenteraad leiden. Ook in het Nederlandse praatprogramma Pauw & Witteman, waar hij gisteravond te gast was, zei Dewinter een stap opzij te zetten als boegbeeld van de partij.

Skype
22Opmerking
17 okt 2012 18:09
avatar

Beste mensen,

 

Moesten pers en media neutraal te werk gaan tegenover het Vlaams Belang tijdens debatten of interviews, en de realiteit onder ogen zien, dan zou volgens mij het Vlaams Belang goede punten 

scoren. Vele mensen van onze bevolking zijn enorm manipuleerbaar, en laten zich leiden door uitspraken van pers en media met alle gevolgen vandien.

17 okt 2012 09:44
avatar

X man: leer eerst eens om juist te schrijven: "wat is gebeurt"... "gebeurde" = met een "d".... En een volgende zin begint men met een hoofdletter.

17 okt 2012 15:08
avatar

Oh Ja, er bestaan zeker goede verliezers!!!

Zeker als je met het (verlies) om kan. Eigenlijk zou ik eerder over een nederlaag dan verlies spreken. Verloren zijn ze niet, Ze staan nog steeds waar ze staan ;-)

17 okt 2012 17:10
avatar

 man ; Je moet een goede werkgever hebben om deze onozele praat te kunnen verwoorden en fout te schrijven tijdens jou werkuren.

Of het kan ook zijn dat de werkgever dit niet weet dat u deze onozele reactie schrijft tijdens de uren.

Want u weet zelf wel wat u schrijft dat dit niet strookt met de werkelijheid; alle politieke partijen zijn zo

Niet alleen het Vlaams Belang kijk , en denkt ,en ziet er gebeurd niets nieuws na de verkiezing.

Met name X man denkt eerst voor dat u dergelijke onzin schrijft tijdens je werkuren .

 

 

 

17 okt 2012 08:14
avatar

wat geniet ik toch van hun nederlaag! het beste wat in een lange tijd is gebeurt in de politiek!!

 

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterFilip Dewinter heeft besloten zich niet kandidaat te stellen voor de opvolging van uittredend Vlaams Belang-voorzitter Bruno Valkeniers. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor onze pijnlijke nederlaag in Antwerpen", zegt Dewinter.DLAwww.belga.be2012-10-17T07:02:112012-10-17T07:02:11Dewinter zegt zijn rol als lid en ondervoorzitter van het Vlaams parlement te zullen blijven spelen. Hij wil ook opnieuw zes jaar de Antwerpse fractie in de gemeenteraad leiden. Ook in het Nederlandse praatprogramma Pauw & Witteman, waar hij gisteravond te gast was, zei Dewinter een stap opzij te zetten als boegbeeld van de partij.Dewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitterDewinter geen kandidaat voor job als partijvoorzitter

meer artikels

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

  • NASA onthult 'Earth Photo of the Year'(©NASA onthult 'Earth Photo of the Year')

    NASA's 'Earth Photo of the Year' is een jaarlijkse wedstrijd die een selectie maakt van de mooiste foto's die in opdracht van NASA genomen werden van de Aarde.

.