25/6/2012 04:39 | Door MDM, www.belga.be

Federale politie twittert tijdens Rock Werchter

De federale politie schakelt tijdens het festival Rock Werchter de microblog Twitter in om over de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station te communiceren en de festivalgangers preventietips te verstrekken. Dat maakt de federale politie maandag bekend.


Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 stuurt de federale politie tweets de wijde wereld in vanuit het commandocentrum van de federale politie, het Communicatie- en Informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein. De agenten twitteren in het Nederlands, Frans en Engels en plaatsen de "hashtag" #RW12 voor ieder bericht. Die hashtag wordt ook gebruikt door de festivalorganisatie. De tweets van de federale politie zijn in het Nederlands en Engels te volgen via @pers_fedpol en in het Frans via @presse_polfed.

Skype
0Opmerking
Federale politie twittert tijdens Rock WerchterDe federale politie schakelt tijdens het festival Rock Werchter de microblog Twitter in om over de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station te communiceren en de festivalgangers preventietips te verstrekken. Dat maakt de federale politie maandag bekend.MDMwww.belga.be2012-06-25T15:39:262012-06-25T15:39:26Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 stuurt de federale politie tweets de wijde wereld in vanuit het commandocentrum van de federale politie, het Communicatie- en Informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein. De agenten twitteren in het Nederlands, Frans en Engels en plaatsen de "hashtag" #RW12 voor ieder bericht. Die hashtag wordt ook gebruikt door de festivalorganisatie. De tweets van de federale politie zijn in het Nederlands en Engels te volgen via @pers_fedpol en in het Frans via @presse_polfed.

meer artikels

  • Criminelen kunnen thuis niet missen

    Veroordeelde criminelen vluchten meestal niet naar een verre bestemming om aan de Belgische gevangenis te ontsnappen, maar blijven rondhangen in België of de buurlanden. Dat blijkt uit cijfers van het FAST-team van de federale politie, waarover Het Nieuwsblad vandaag schrijft.

  • Vier op de tien Belgen weten niet hoe ze gezond moeten leven

    "Vier op de tien Belgen beschikken over te weinig gezondheidsvaardigheden om een gezond leven te leiden." Dat besluiten het christelijk ziekenfonds CM en de universiteit UCL na een onderzoek bij bijna 10.000 CM-leden. Het probleem is nog nijpender bij kortgeschoolde mensen.

  • KU Leuven opnieuw enige Belgische universiteit in top 100 van QS World University Rankings

    De KU Leuven is de enige Belgische universiteit in de top 100 van universiteiten die het Britse Quacquarelli Symonds jaarlijks publiceert. De instelling staat op de 82ste plaats en daalt daarmee vijf plaatsen in vergelijking met 2013. Ook alle andere Belgische universiteiten in de ranking boeren achteruit. De Universiteit Gent prijkt op plaats 129 (tegen 122 in 2013), de Université Catholique de Louvain op 154 (138 in 2013). De Université Libre de Bruxelles (ULB) bezet de 173ste stek, gevolgd door de Vrije Universiteit Brussel (VUB) op plaats 181, de Universiteit Antwerpen (205) en de Université de Liège (272).

  • Wie zijn bedrijf verkoopt, zal in de toekomst belast worden op de meerwaarde die daarbij gerealiseerd wordt. Toch als het afhangt van CD&V, die dat voorstel op de onderhandelingstafel heeft gelegd, zo vernam De Tijd. De partij mikt op een meerwaardebelasting op aandelen, maar het is niet de bedoeling de kleine belegger die een pakketje aandelen verkoopt te viseren.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.