25/6/2012 04:39 | Door MDM, www.belga.be

Federale politie twittert tijdens Rock Werchter

De federale politie schakelt tijdens het festival Rock Werchter de microblog Twitter in om over de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station te communiceren en de festivalgangers preventietips te verstrekken. Dat maakt de federale politie maandag bekend.


Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 stuurt de federale politie tweets de wijde wereld in vanuit het commandocentrum van de federale politie, het Communicatie- en Informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein. De agenten twitteren in het Nederlands, Frans en Engels en plaatsen de "hashtag" #RW12 voor ieder bericht. Die hashtag wordt ook gebruikt door de festivalorganisatie. De tweets van de federale politie zijn in het Nederlands en Engels te volgen via @pers_fedpol en in het Frans via @presse_polfed.

Skype
0Opmerking
Federale politie twittert tijdens Rock WerchterDe federale politie schakelt tijdens het festival Rock Werchter de microblog Twitter in om over de mobiliteit rondom het festivalterrein en het Leuvense station te communiceren en de festivalgangers preventietips te verstrekken. Dat maakt de federale politie maandag bekend.MDMwww.belga.be2012-06-25T15:39:262012-06-25T15:39:26Van woensdagmiddag 27 juni tot en met maandagmiddag 2 juli 2012 stuurt de federale politie tweets de wijde wereld in vanuit het commandocentrum van de federale politie, het Communicatie- en Informatiecentrum te Leuven (CIC) en vanop het terrein. De agenten twitteren in het Nederlands, Frans en Engels en plaatsen de "hashtag" #RW12 voor ieder bericht. Die hashtag wordt ook gebruikt door de festivalorganisatie. De tweets van de federale politie zijn in het Nederlands en Engels te volgen via @pers_fedpol en in het Frans via @presse_polfed.

meer artikels

 • Kanker steekt hart- en vaatziekten voorbij als belangrijkste doodsoorzaak

  Kanker heeft hart- en vaatziekten voorbijgestoken als belangrijkste doodsoorzaak onder mannen in België. Dat blijkt uit een studie die woensdag is gepubliceerd in vakblad European Heart Journal.

 • Reactorwanden Doel en Tihange erg verzwakt door scheurtjes

  De reactorwanden van de kernreactoren Doel 3 en Tihange 2 zijn ten gevolge van de duizenden scheurtjes erg verzwakt. Dat blijkt uit tussentijdse testresultaten, zo meldt de VRT nieuwsredactie dinsdagavond op basis van "meerdere betrouwbare bronnen". Daardoor is de kans groot dat de reactoren de hele winter zullen stilliggen, en misschien zelfs nooit meer zullen werken, luidt het. "Het is nog te vroeg om conclusies te trekken in de ene of de andere richting", reageert Electrabel.

 • De vrachtwagens die op de Antwerpse Ring tegen de vangrail waren gereden, zijn getakeld en de rijbaan is er sinds 18 uur opnieuw vrij. Het ongeval heeft echter voor lange files gezorgd, waardoor de wegen in en rond Antwerpen nog even te mijden zijn. Dat meldt het Vlaamse Verkeerscentrum.

 • Bij de gewapende overval dinsdagmorgen op het vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren is een aanzienlijke geldsom buitgemaakt. Dat maakten de lokale politie MidLim en de Hasseltse afdeling van het parket van Limburg bekend. Twee gemaskerde daders reden rond 9 uur een bestelwagen van Hengelhoef klem. Ze gebruikten daarvoor twee voertuigen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Hasseltse verovert Instagram met morsfoto's (©Hasseltse verovert Instagram met morsfoto's )

  De Hasseltse Manon Whetly gooit objecten en vloeistoffen in de lucht en neemt er dan kunstige foto's van. Die publiceert ze sinds enkele jaren op haar Instagram account.Vandaag rekent ze op bijna 30.000 volgers en verzamelt ze met iedere foto duizenden likes.

.