12/8/2012 11:50 | Door VIM, www.belga.be

Lichaam aangespoeld in Knokke-Heist

Aan de kust van Knokke-Heist is zondagochtend een lichaam aangespoeld. Dat bevestigt het parket van Brugge.


De identiteit van de persoon is nog niet bekend. Een wetsdokter werd aangesteld. Het parket van Brugge onderzoekt de zaak, maar geeft pas later meer uitleg.

Skype
0Opmerking
Lichaam aangespoeld in Knokke-HeistAan de kust van Knokke-Heist is zondagochtend een lichaam aangespoeld. Dat bevestigt het parket van Brugge.VIMwww.belga.be2012-08-12T10:50:052012-08-12T10:50:05De identiteit van de persoon is nog niet bekend. Een wetsdokter werd aangesteld. Het parket van Brugge onderzoekt de zaak, maar geeft pas later meer uitleg.

meer artikels

 • Dreiging IS - Islamitische Staat laat vijftigtal gegijzelde Turken vrij in Irak

  De 49 Turkse burgers die sinds juni in Irak gegijzeld werden door strijders van de terreurmilitie Islamitische Staat (IS) werden vrijgelaten en keerden zaterdag gezond en wel terug naar Turkije. Dat meldde de Turkse premier Ahmet Davutoglu.

 • De Alzheimer Liga dementie stelt zaterdag een gloednieuw ondersteuningspakket voor mantelzorgers van personen met voor. Dat gebeurt naar aanleiding van de Werelddag Dementie, nu zondag. Het pakket draagt de naam "Dementie en nu". Bedoeling is om met het pakket de draagkracht van mantelzorgers te verhogen. Het is het eerste geïntegreerde pakket voor Vlaanderen.

 • Dreiging IS - Dimitri Bontinck stelt ouders van Syriëgangers teleur

  Ouders van Syriëgangers uit heel Europa zoeken steun bij de Belg Dimitri Bontinck, die zijn zoon Jejoen (19) uit Syrië heeft teruggehaald. Maar de ex-militair maakt zijn beloften niet waar, schrijft de Nederlandse Volkskrant zaterdag.

 • Het Brusselse stadsbestuur wil een afwijking bekomen op de verplichte zondagsrust voor de handelaars in de Vijfhoek. Net als Antwerpen, wil Brussel dat de handelaars in het stadscentrum die dat wensen, zeven dagen op zeven open kunnen zijn. Dat schrijven La Capitale en Le Soir zaterdag.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.