21/8/2012 08:20 | Door VAD, www.belga.be

Meisje van vier van honger en dorst gestorven in Schaarbeek

Een klein meisje van 4 jaar is op 8 augustus in de ouderlijke woning in Schaarbeek gestorven van honger en dorst. Haar ouders, een koppel twintigers uit Roemenië, zijn acht dagen later aangehouden op basis van de resultaten van de autopsie. Dat schrijft La Capitale dinsdag. Het andere kindje van het koppel, dat 2 jaar oud is, werd geplaatst.


Het waren de ouders die de hulpdiensten verwittigden toen ze vaststelden dat hun dochtertje bewusteloos was. De vader van het slachtoffer, een arbeider van 21, zei dat hij zich niet bezighield met het meisje eten te geven. De 22-jarige moeder zei dan weer dat zij haar dochtertje te eten gaf, maar dat ze de meeste maaltijden opnieuw overgaf. Het slachtoffertje leed aan een ziekte die tumoren veroorzaakt.

Skype
7Opmerking
21 aug 2012 14:40
avatar

Dat soort mensen zouden ze moeten verbieden om kinderen te kweken. Punt uit. Steriliseren die handel.

 

Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Meisje van vier van honger en dorst gestorven in SchaarbeekEen klein meisje van 4 jaar is op 8 augustus in de ouderlijke woning in Schaarbeek gestorven van honger en dorst. Haar ouders, een koppel twintigers uit Roemenië, zijn acht dagen later aangehouden op basis van de resultaten van de autopsie. Dat schrijft La Capitale dinsdag. Het andere kindje van het koppel, dat 2 jaar oud is, werd geplaatst.VADwww.belga.be2012-08-21T07:20:182012-08-21T07:20:18Het waren de ouders die de hulpdiensten verwittigden toen ze vaststelden dat hun dochtertje bewusteloos was. De vader van het slachtoffer, een arbeider van 21, zei dat hij zich niet bezighield met het meisje eten te geven. De 22-jarige moeder zei dan weer dat zij haar dochtertje te eten gaf, maar dat ze de meeste maaltijden opnieuw overgaf. Het slachtoffertje leed aan een ziekte die tumoren veroorzaakt.

meer artikels

  • Op zondag 5 oktober openen ruim 2.600 winkels in 162 steden en gemeenten de deuren voor de eerste editie van "Sunday Shopday". Het initiatief van een algemene winkeldag op zondag gaat uit van Comeos, de Belgische federatie voor handel en distributie.

  • "Leemans en aangehouden verdachte hadden een afspraak"

    De sinds november vorig jaar vermiste Jelle Leemans uit Rumst had op de dag van zijn verdwijning een afspraak over een drugsdeal met een van de twee Nederlandse verdachten die vorige week vrijdag werden aangehouden. Dat leidt de politie volgens bronnen af uit onder meer contacten tussen Leemans en de 42-jarige man in kwestie. Het parket Antwerpen wenst momenteel niet te reageren en communiceert voorlopig helemaal niet meer over de verdwijningszaak, in het belang van het onderzoek.

  • Minister Smet en MIVB bedanken reizigers op de bus

    Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) heeft met MIVB-CEO Brieuc de Meeûs de chauffeurs van de vervoersmaatschappij vergezeld om de reizigers te bedanken. De keuze voor buslijn 71 bleek geen toeval: voor het einde van de legislatuur moet op die lijn een tram rijden.

  • Prins Laurent communiceert niet over eventuele DNA-test in zaak-Boël

    Prins Laurent wil niet communiceren over een eventuele DNA-test, die al dan niet bij hem zou afgenomen worden in het kader van de rechtszaak die Delphine Boël aangespannen heeft. Dat liet hij weten aan Belga.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.