31/7/2012 04:40 | Door COR 939, www.belga.be

Moord tienermeisje Huizingen: huiszoeking bij kroongetuige is afgerond

De huiszoeking bij de 41-jarige buurtbewoner van het vermoorde meisje uit Huizingen is dinsdag kort na 13 uur afgerond. Dat is vernomen van het Brusselse parket. Volgens parketwoordvoerster Geneviève Seressia is de buurtbewoner niet opgepakt en is er nog geen doorbraak in het dossier. Over andere elementen van het onderzoek wordt voorlopig geen commentaar geleverd.


Speurders hebben dinsdagochtend voor de derde keer de woning van de buurtbewoner doorzocht. De man is een kroongetuige omdat hij het meisje kort voor haar dood nog levend heeft gezien. Zijn gsm, stofzuiger en wagen werden vorige week reeds in beslag genomen. In het moorddossier blijven veel vragen onopgelost. Het 14-jarig meisje, Priscilla Sergeant, werd op 20 juli vermoord teruggevonden aan de rand van een veld in Dworp.

Skype
0Opmerking
Moord tienermeisje Huizingen: huiszoeking bij kroongetuige is afgerondDe huiszoeking bij de 41-jarige buurtbewoner van het vermoorde meisje uit Huizingen is dinsdag kort na 13 uur afgerond. Dat is vernomen van het Brusselse parket. Volgens parketwoordvoerster Geneviève Seressia is de buurtbewoner niet opgepakt en is er nog geen doorbraak in het dossier. Over andere elementen van het onderzoek wordt voorlopig geen commentaar geleverd.COR 939www.belga.be2012-07-31T15:40:142012-07-31T15:40:14Speurders hebben dinsdagochtend voor de derde keer de woning van de buurtbewoner doorzocht. De man is een kroongetuige omdat hij het meisje kort voor haar dood nog levend heeft gezien. Zijn gsm, stofzuiger en wagen werden vorige week reeds in beslag genomen. In het moorddossier blijven veel vragen onopgelost. Het 14-jarig meisje, Priscilla Sergeant, werd op 20 juli vermoord teruggevonden aan de rand van een veld in Dworp.

meer artikels

  • In tientallen steden overal ter wereld werd vandaag actie gevoerd om de wantoestanden in de Cambodjaanse kledingfabrieken aan te klagen. In Brussel verzamelde een veertigtal actievoerders voor de Cambodjaanse ambassade met als duidelijke eis een minimumloon van 137 euro per maand.

  • Nieuwe generatie wil efficiënte mobiliteit eerder dan autobezit

    De nieuwe generatie wil zich liever efficiënt kunnen verplaatsen dan zelf een auto te bezitten. Dat heeft Carl Veys, voorzitter van de Belgische confederatie van de autohandel en -reparatie Federauto, woensdag gezegd tijdens het congres van de confederatie in het kader van de Europese Week van Vervoering.

  • "Goede leerkrachten beste middel tegen sociale segregatie op school"

    "Goede leerkrachten zijn het beste middel om sociale segregatie (scheiding) tegen te gaan." Dat zegt Ivan Van de Cloot, woordvoerder van de denktank Itinera, naar aanleiding van het onderwijsrapport dat Itinera vandaag heeft gepubliceerd.

  • Koning Filip op bezoek bij Actiris

    Koning Filip heeft een bezoek gebracht aan de Brusselse tewerkstellingsdienst Actiris. Speciale aandacht ging uit naar de nieuwe dienst Select, die werkgevers bijstaat. De vorst sprak ook verschillende werkzoekenden aan.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.