28/10/2012 01:05 | Door VIM, www.belga.be

Ongeval op E40 in Veurne: vrachtwagenchauffeur dood teruggevonden

In de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur gebeurde een zwaar ongeval op de E40 richting Frankrijk. Ter hoogte van Veurne belandde een Nederlandse vrachtwagen meters diep in de gracht. Pas uren later vonden de hulpdiensten uiteindelijk het lichaam van de overleden vrachtwagenchauffeur terug. Dat heeft de brandweer van Veurne bevestigd. Er wordt nu nog gezocht naar een mogelijke passagier.


In de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur gebeurde een zwaar ongeval op de E40 richting Frankrijk. Ter hoogte van Veurne belandde een Nederlandse vrachtwagen meters diep in de gracht. Pas uren later vonden de hulpdiensten uiteindelijk het lichaam van de overleden vrachtwagenchauffeur terug. Dat heeft de brandweer van Veurne bevestigd. Er wordt nu nog gezocht naar een mogelijke passagier.De vrachtwagen was eerst ingereden op een bestelwagen die met een lekke band op de pechstrook stond. De vrachtwagen doorboorde de vangrail en belandde meters dieper in de berm langs de E40. Het duurde uren voor de hulpdiensten het lichaam van de vrachtwagenchauffer konden terugvinden. De kans bestaat dat er nog een passagier aanwezig was in de vrachtwagen. Duikers zijn nu bezig met het doorzoeken van de gracht. Door het ongeval is de E40 richting Frankrijk voor een stuk afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de afrit Oostduinkerke. Het verkeer kan dan in Veurne terug de E40 oprijden. Hierdoor staat er een korte file vanaf Nieuwpoort.

Skype
0Opmerking
Ongeval op E40 in Veurne: vrachtwagenchauffeur dood teruggevondenIn de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur gebeurde een zwaar ongeval op de E40 richting Frankrijk. Ter hoogte van Veurne belandde een Nederlandse vrachtwagen meters diep in de gracht. Pas uren later vonden de hulpdiensten uiteindelijk het lichaam van de overleden vrachtwagenchauffeur terug. Dat heeft de brandweer van Veurne bevestigd. Er wordt nu nog gezocht naar een mogelijke passagier.VIMwww.belga.be2012-10-28T12:05:282012-10-28T12:05:28In de nacht van zaterdag op zondag rond 4 uur gebeurde een zwaar ongeval op de E40 richting Frankrijk. Ter hoogte van Veurne belandde een Nederlandse vrachtwagen meters diep in de gracht. Pas uren later vonden de hulpdiensten uiteindelijk het lichaam van de overleden vrachtwagenchauffeur terug. Dat heeft de brandweer van Veurne bevestigd. Er wordt nu nog gezocht naar een mogelijke passagier.De vrachtwagen was eerst ingereden op een bestelwagen die met een lekke band op de pechstrook stond. De vrachtwagen doorboorde de vangrail en belandde meters dieper in de berm langs de E40. Het duurde uren voor de hulpdiensten het lichaam van de vrachtwagenchauffer konden terugvinden. De kans bestaat dat er nog een passagier aanwezig was in de vrachtwagen. Duikers zijn nu bezig met het doorzoeken van de gracht. Door het ongeval is de E40 richting Frankrijk voor een stuk afgesloten. Er is een omleiding voorzien via de afrit Oostduinkerke. Het verkeer kan dan in Veurne terug de E40 oprijden. Hierdoor staat er een korte file vanaf Nieuwpoort.

meer artikels

  • In het Brugse Minnewaterpark hebben voorbijgangers vanochtend een lijk ontdekt. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Het mannelijke slachtoffer lag al minstens een week in een ondiepe gracht vlak bij het Minnewater.

  • Politiebonden plannen nationale staking op 23 september

    De politievakbonden plannen een nationale stakingsdag op dinsdag 23 september. Dat hebben ze bekendgemaakt na de grote betoging in Brussel. Mogelijk volgen daarna nog meer acties.

  • "Belgen zullen dit jaar voor 213 miljoen euro aan- en verkopen via smartphone en tablet"

    De m-commerce of mobile commerce, alle verkopen en aankopen van producten en diensten via smartphone of tablet, wordt in België voor dit jaar op meer dan 213 miljoen euro geraamd. Dat blijkt uit een jaarlijkse studie van BeCommerce, de Belgische vereniging van online handelaars. Ruim de helft (55 pct) van de Belgische webwinkels biedt intussen producten en diensten aan via mobiele apparaten, vier keer zoveel als in 2011.

  • Zondag autoloze zondag in 25 steden en gemeenten

    Voor de autoloze zondag, komende zondag, maken 25 steden en gemeenten en een aantal buurten en verenigingen hun centrum of buurt autovrij, en dat in het kader van de Week van de Mobiliteit. Niet alleen in grotere steden zoals Brussel en Brugge kunnen bewoners en bezoekers genieten van een autovrij centrum, ook in kleinere gemeentes zoals Aartselaar, Deinze en Ternat rijden zondag geen auto's. Dat meldt Mobiel21 in een persbericht.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.