18/5/2012 12:32 | Door 715, www.belga.be

Piloot zwaar gewond bij helikoptercrash in Mettet

Bij een helikoptercrash in Mettet, in de provincie Namen, is donderdagavond een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer is de ongeveer zestigjarige piloot. Hij raakte gewond ter hoogte van de ruggengraat, zo werd vernomen bij de brandweer van Fosses-la-Ville.


Het toestel stortte neer in een veld in Mettet. Om een nog onbekende reden voelde de piloot trillingen aan boord van de helikopter. Hij verloor daarop de controle over het toestel en stortte neer. De piloot was alleen aan boord. Hij werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het universitair ziekenhuis van Mont-Godinne.

Skype
0Opmerking
Piloot zwaar gewond bij helikoptercrash in MettetBij een helikoptercrash in Mettet, in de provincie Namen, is donderdagavond een zwaargewonde gevallen. Het slachtoffer is de ongeveer zestigjarige piloot. Hij raakte gewond ter hoogte van de ruggengraat, zo werd vernomen bij de brandweer van Fosses-la-Ville.715www.belga.be2012-05-17T23:32:452012-05-17T23:32:45Het toestel stortte neer in een veld in Mettet. Om een nog onbekende reden voelde de piloot trillingen aan boord van de helikopter. Hij verloor daarop de controle over het toestel en stortte neer. De piloot was alleen aan boord. Hij werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het universitair ziekenhuis van Mont-Godinne.

meer artikels

 • Vrijdagmiddag schijnt de zon af en toe maar plaatselijk is nog een bui mogelijk, vooral dan over de oostelijke helft van het land. De wind waait zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig uit het zuidwesten. De maxima reiken tot 17 graden hoog in de Ardennen en ongeveer 21 graden in de andere regio's.

 • Otter duikt voor het eerst op in Vlaams-Brabant

  In het natuurgebied 'Tafelbos' in Lubbeek is vorige week een otter gefilmd. Het gaat om de eerste waarneming van de visetende marterachtige in de provincie Vlaams-Brabant én de vierde locatie waar het dier opdook sinds hij midden jaren tachtig uitgestorven was in onze contreien, meldt Natuurpunt vrijdag.

 • ABS vraagt ook dringend steun voor varkenssector

  Het Algemeen Boerensyndicaat (ABS) betreurt dat ondanks eerdere beloftes van de Europese Commissie om op donderdag 28 augustus ook de toestand in de varkenssector te bespreken, er geen concrete maatregelen werden genomen om tegemoet te komen aan het Russische importverbod van land- en tuinbouwproducten uit de EU.

 • Eddy Merckx met hartklachten in ziekenhuis opgenomen

  Wielerlegende Eddy Merckx (69) is begin deze week met hartklachten opgenomen in het UZ Jette. Volgens getuigen had hij last van plotse bloeddrukdalingen, zo schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen vrijdag.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Een prachtig bloementapijt in Brussel(©Een prachtig bloementapijt in Brussel)

  De Brusselse Grote Markt stond weer in volle bloei! Iedere twee jaar wordt er een oogverblindend bloementapijt van begonia's neergelegd. Klik mee voor een reeks uiterst kleurrijke foto's.

.