18/6/2012 10:27 | Door MVL, www.belga.be

Regenbui van de dag ligt achter de rug

Deze namiddag blijft het, afgezien van een licht buitje, vrijwel droog met geleidelijk meer opklaringen. Er waait een matige wind uit het westen tot het noordwesten. De maxima variëren van 16 tot 20 graden.


Vanavond en komende nacht is het droog met brede opklaringen. Aan het eind van de nacht kan plaatselijk mist ontstaan. De minima schommelen tussen 6 en 11 graden. Dinsdagochtend is het droog en vooral in het westen vrij zonnig. Nadien neemt de bewolking toe en vooral over het oosten en het zuiden valt af en toe regen. De kust en het westen houdt het waarschijnlijk droog. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima variëren tussen 18 en 22 graden. Woensdag en donderdag zou het wisselvallig blijven met soms regen of buien, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur schommelt telkens rond 20 graden. Vrijdag en tijdens het weekend wordt het koeler, zowat 18 graden, maar er valt minder neerslag en de zon laat zich iets vaker zien.

Skype
0Opmerking
Regenbui van de dag ligt achter de rugDeze namiddag blijft het, afgezien van een licht buitje, vrijwel droog met geleidelijk meer opklaringen. Er waait een matige wind uit het westen tot het noordwesten. De maxima variëren van 16 tot 20 graden.MVLwww.belga.be2012-06-18T09:27:032012-06-18T09:27:03Vanavond en komende nacht is het droog met brede opklaringen. Aan het eind van de nacht kan plaatselijk mist ontstaan. De minima schommelen tussen 6 en 11 graden. Dinsdagochtend is het droog en vooral in het westen vrij zonnig. Nadien neemt de bewolking toe en vooral over het oosten en het zuiden valt af en toe regen. De kust en het westen houdt het waarschijnlijk droog. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima variëren tussen 18 en 22 graden. Woensdag en donderdag zou het wisselvallig blijven met soms regen of buien, mogelijk met onweer. De middagtemperatuur schommelt telkens rond 20 graden. Vrijdag en tijdens het weekend wordt het koeler, zowat 18 graden, maar er valt minder neerslag en de zon laat zich iets vaker zien.

meer artikels

  • Omdat er volop alternatieven bedacht worden voor de klassieke staalafname van bloed of urine, onder meer via zelf bloed prikken of het gebruik van speeksel, haar, nagels en uitgeademde lucht voor geneeskundige onderzoek, testen van druggebruikers of opvolgen van medicatiegebruik, wordt aan de UGent daarover donderdag en vrijdag een symposium georganiseerd.

  • Ignace Schops naar World Parks Congress in Sydney

    In november zal Ignace Schops ons land in Sydney vertegenwoordigen op het World Parks Congress 2014 van de IUCN (International Union for Conservation of Nature).

  • WikiLeaks zegt dat ook België geavanceerde spionagesoftware gebruikte

    De klokkenluiderswebsite WikiLeaks heeft maandag een lijst gepubliceerd met gebruikers van spionagesoftware van een Duits bedrijf. Zo noemt de website ook België als een klant van FinFisher, een bedrijf dat systemen ontwikkelt om communicatie en data te onderscheppen, zowel van computers als mobiele toestellen.

  • Bij rust- en verzorgingstehuis Immaculata in Edegem is het levenloze lichaam van een 88-jarige bewoner teruggevonden in een gracht achteraan het complex. Dat zegt de lokale politie van de zone Hekla. De man kwam allicht ten val terwijl hij een wandeling aan het maken was en verdronk. Om alle andere opties met zekerheid uit te sluiten, zal de cel Agressie wel nog ter plaatse de nodige vaststellingen komen doen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.