24/5/2012 07:17 | Door KAV, www.belga.be

Rock Werchter uitverkocht

Er zijn geen tickets voor Rock Werchter meer. Het festival is officieel en helemaal uitverkocht, meldt de organisatie. Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter.


Rock Werchter uitverkocht

De laatste dagtickets voor 28 juni gingen donderdag de deur uit. Per dag verwacht de organisatie 85.000 festivalgangers, van wie 67.000 een combiticket hebben en er dus de volle vier dagen van de muziek genieten. De resterende 18.000 zijn dus dagtickets. Met 139.000 unieke bezoekers is het festival ook goed voor een nieuw bezoekersrecord, aldus de organisatie. Op Rock Werchter 2012 zullen op drie podia 81 artiesten optreden, onder wie The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, The xx, Mumford & Sons, Snow Patrol en Florence + the Machine. De organisatie herinnert ook aan de omruilkassa, een legaal alternatief voor het herverkopen van festivaltickets. "Tickets via veilingsites of tweedehands ticketsites aankopen wordt ten zeerste afgeraden", luidt het. De omruilkassa bevindt zich tijdens het festival aan de hoofdingang van het Festivalpark. De tickets worden aan de officiële prijzen doorverkocht. Meer info op www.rockwerchter.be.

Skype
0Opmerking
Rock Werchter uitverkochtEr zijn geen tickets voor Rock Werchter meer. Het festival is officieel en helemaal uitverkocht, meldt de organisatie. Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter.KAVwww.belga.be2012-05-24T18:17:252012-05-24T18:17:25De laatste dagtickets voor 28 juni gingen donderdag de deur uit. Per dag verwacht de organisatie 85.000 festivalgangers, van wie 67.000 een combiticket hebben en er dus de volle vier dagen van de muziek genieten. De resterende 18.000 zijn dus dagtickets. Met 139.000 unieke bezoekers is het festival ook goed voor een nieuw bezoekersrecord, aldus de organisatie. Op Rock Werchter 2012 zullen op drie podia 81 artiesten optreden, onder wie The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, The xx, Mumford & Sons, Snow Patrol en Florence + the Machine. De organisatie herinnert ook aan de omruilkassa, een legaal alternatief voor het herverkopen van festivaltickets. "Tickets via veilingsites of tweedehands ticketsites aankopen wordt ten zeerste afgeraden", luidt het. De omruilkassa bevindt zich tijdens het festival aan de hoofdingang van het Festivalpark. De tickets worden aan de officiële prijzen doorverkocht. Meer info op www.rockwerchter.be.Rock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkochtRock Werchter uitverkocht

meer artikels

  • De federale gerechtelijke politie (FGP) van Asse heeft, in opdracht van het parket Halle-Vilvoorde, een 1.400-tal sms'en gestuurd naar mogelijke getuigen van de schietpartij die op 1 september plaatsvond op een parkeerterrein langs de Brusselse Ring in Asse. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst en wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde.

  • West-Vlaanderen verdeelt 55.000 luizenkammen

    De Provincie West-Vlaanderen heeft de voorbije weken 55.000 luizenkammen verdeeld aan alle West-Vlaamse kleuter-, basis- en secundaire scholen met een eerste graad. De Provincie wil daarmee de aandacht vestigen op de bestrijding van luizen met de nat-kam-methode. Vandaag woonde bevoegd gedeputeerde Myriam Vanlerberghe (sp.a) een demonstratie van die methode bij in het kappersatelier van het GO! Technisch Atheneum in De Panne.

  • Vrijwilligers oogsten 2.000 'verloren' spitskolen voor Gentse "Niets Is Verloren Festival"

    In het Oost-Vlaamse Sint-Margriete (Sint-Laureins) zijn zes vrijwilligers gestart met het oogsten van 2.000 spitskolen die anders verloren zouden gaan. 11.11.11. Oost-Vlaanderen en "Feeding the 5.000", waarbij zaterdag op het Gentse "Niets Is Verloren Festival" gekookt wordt met overschotten, slaan daarvoor de handen in elkaar.

  • Bpost start met detectie van gestolen fietsen

    Bpost biedt sinds maandag de "CycloSafe" aan, een systeem dat fietsen identificeert en opspoort. Postbodes kunnen uitgerust met een scanner fietsen met een CycloSafe lokaliseren en de politie kan een fiets die als gestolen werd opgegeven, detecteren, aldus Kathleen Van Beveren van bpost bij de voorstelling van het systeem in Brussel.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.