14/10/2012 12:23 | Door COR 207, www.belga.be

Vier gewonden bij aanrijding op N60 in Zwijnaarde

Op de Grotesteenweg-Zuid (N60) in de Gentse deelgemeente Zwijnaarde zijn zaterdagavond twee personen zwaargewond en twee personen lichtgewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen. Dat bevestigt de lokale politie Gent.


De aanrijding gebeurde omstreeks 22 uur, over de omstandigheden is nog niets bekend. Om de vaststellingen veilig te laten verlopen, besloot de politie om het aantal rijstroken te verminderen. Volgens de politie verkeert geen van de twee zwaargewonden in levensgevaar.

Skype
0Opmerking
Vier gewonden bij aanrijding op N60 in ZwijnaardeOp de Grotesteenweg-Zuid (N60) in de Gentse deelgemeente Zwijnaarde zijn zaterdagavond twee personen zwaargewond en twee personen lichtgewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen. Dat bevestigt de lokale politie Gent.COR 207www.belga.be2012-10-13T23:23:322012-10-13T23:23:32De aanrijding gebeurde omstreeks 22 uur, over de omstandigheden is nog niets bekend. Om de vaststellingen veilig te laten verlopen, besloot de politie om het aantal rijstroken te verminderen. Volgens de politie verkeert geen van de twee zwaargewonden in levensgevaar.

meer artikels

  • Alle VUB-studenten hebben stemrecht bij rectorverkiezingen

    Vanaf academiejaar 2015-2016 mogen alle studenten van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) deelnemen aan de rectorverkiezingen. Dat heeft de Raad van Bestuur van de universiteit nu definitief goedgekeurd. De VUB is de enige Vlaamse universiteit die studenten rechtstreeks algemeen stemrecht toekent.

  • Na een valse start is voor de Brusselse correctionele rechtbank het proces van start gegaan tegen vijftien vermoedelijke leden van een xtc-bende. De rechter besliste voor de procedurele argumenten geen tussenvonnis te vellen. Men kon dus onmiddellijk overgaan tot de grond van de zaak.

  • Bij een aanrijding in Schaarbeek is donderdagnamiddag een fietser zwaargewond geraakt. Meer informatie ontbreekt voorlopig nog. Het Brusselse parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld. De lokale politie Brussel Noord (Schaerbeek, Evere, Sint-Joost-ten-Node) bevestigt zo een bericht op de site van de krant La Capitale stond.

  • Brandstichting in Anderlechtse synagoge wellicht geen terroristische aanslag

    In de huidige stand van het onderzoek omtrent de brand dinsdagochtend in een Anderlechtse synagoge, zijn er geen redenen om aan te nemen dat het om een terroristische aanslag gaat. Een onderzoeksrechter werd aangeduid en het gerechtelijk onderzoek loopt. Er zijn nog geen daders opgepakt, meldt het Brusselse parket dinsdagavond.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.