19/8/2012 12:19 | Door COR 232, www.belga.be

Vier lichtgewonden bij ontploffing hamburgerkraam na aanrijding door auto in Erpe-Mere

In Erpe-Mere is zaterdagavond een hamburgerkraam ontploft nadat het was omvergereden door een personenwagen. Dat meldt het parket van Dendermonde. De uitbaatster kon uit haar kraam springen maar vier mensen raakten lichtgewond door rondvliegende brokstukken.


Het incident gebeurde rond 21.45 uur op een kermis in Erpe-Mere. De autobestuurder reed door nog onbekende oorzaak tegen het hamburgerkraam. Het kraam viel om en de uitbaatster kon er nog net uit springen alvorens het ontplofte, zegt het parket. De wegspringende brokstukken hebben vier omstanders verwond, maar niemand raakte ernstig gewond. Een tiental in de omgeving geparkeerde auto's werd beschadigd. Het kraam zelf brandde volledig uit. De bestuurder van de personenwagen reed eerst weg, maar parkeerde even verderop en bood zich daarna spontaan aan bij de politie. De man had geen rijbewijs. Het parket onderzoekt de feiten verder.

Skype
2Opmerking
19 aug 2012 13:08
avatar
Zal grote honger gehad hebben en net als geen rijbewijs te hebben ook niet willen te betalen .
19 aug 2012 13:00
avatar
tis te hopen dat de hamburgers ni zijn aangebrand
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?
Vier lichtgewonden bij ontploffing hamburgerkraam na aanrijding door auto in Erpe-MereIn Erpe-Mere is zaterdagavond een hamburgerkraam ontploft nadat het was omvergereden door een personenwagen. Dat meldt het parket van Dendermonde. De uitbaatster kon uit haar kraam springen maar vier mensen raakten lichtgewond door rondvliegende brokstukken.COR 232www.belga.be2012-08-19T11:19:452012-08-19T11:19:45Het incident gebeurde rond 21.45 uur op een kermis in Erpe-Mere. De autobestuurder reed door nog onbekende oorzaak tegen het hamburgerkraam. Het kraam viel om en de uitbaatster kon er nog net uit springen alvorens het ontplofte, zegt het parket. De wegspringende brokstukken hebben vier omstanders verwond, maar niemand raakte ernstig gewond. Een tiental in de omgeving geparkeerde auto's werd beschadigd. Het kraam zelf brandde volledig uit. De bestuurder van de personenwagen reed eerst weg, maar parkeerde even verderop en bood zich daarna spontaan aan bij de politie. De man had geen rijbewijs. Het parket onderzoekt de feiten verder.

meer artikels

  • In het Brugse Minnewaterpark hebben voorbijgangers vanochtend een lijk ontdekt. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge. Het mannelijke slachtoffer lag al minstens een week in een ondiepe gracht vlak bij het Minnewater.

  • Politiebonden plannen nationale staking op 23 september

    De politievakbonden plannen een nationale stakingsdag op dinsdag 23 september. Dat hebben ze bekendgemaakt na de grote betoging in Brussel. Mogelijk volgen daarna nog meer acties.

  • "Belgen zullen dit jaar voor 213 miljoen euro aan- en verkopen via smartphone en tablet"

    De m-commerce of mobile commerce, alle verkopen en aankopen van producten en diensten via smartphone of tablet, wordt in België voor dit jaar op meer dan 213 miljoen euro geraamd. Dat blijkt uit een jaarlijkse studie van BeCommerce, de Belgische vereniging van online handelaars. Ruim de helft (55 pct) van de Belgische webwinkels biedt intussen producten en diensten aan via mobiele apparaten, vier keer zoveel als in 2011.

  • Zondag autoloze zondag in 25 steden en gemeenten

    Voor de autoloze zondag, komende zondag, maken 25 steden en gemeenten en een aantal buurten en verenigingen hun centrum of buurt autovrij, en dat in het kader van de Week van de Mobiliteit. Niet alleen in grotere steden zoals Brussel en Brugge kunnen bewoners en bezoekers genieten van een autovrij centrum, ook in kleinere gemeentes zoals Aartselaar, Deinze en Ternat rijden zondag geen auto's. Dat meldt Mobiel21 in een persbericht.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.