31/7/2012 01:40 | Door OSN, www.belga.be

Voorbijganger vindt lijk in kanaal in Brussel

Een voorbijganger heeft gisteravond een lijk gevonden in het kanaal Brussel-Charleroi in de buurt van de Rederskaai. Het gaat om het levensloze lichaam van een 54-jarige man uit Anderlecht. De wetsdokter en het labo zijn ter plaatse gegaan maar volgens hen wijst niets er op dat derden bij zijn overlijden zijn betrokken. Dat meldt het Brussels parket.


Rond 19.10 uur werd het lichaam aangetroffen dat ongeveer op 4 meter van de oever dreef. De man had zijn identiteitspapieren nog op zak. Er zijn geen uiterlijke tekenen van geweld vastgesteld waardoor het onwaarschijnlijk is dat er nog een autopsie zal worden uitgevoerd. Andere elementen worden wel geverifieerd, bevestigt het parket.

Skype
0Opmerking
Voorbijganger vindt lijk in kanaal in BrusselEen voorbijganger heeft gisteravond een lijk gevonden in het kanaal Brussel-Charleroi in de buurt van de Rederskaai. Het gaat om het levensloze lichaam van een 54-jarige man uit Anderlecht. De wetsdokter en het labo zijn ter plaatse gegaan maar volgens hen wijst niets er op dat derden bij zijn overlijden zijn betrokken. Dat meldt het Brussels parket.OSNwww.belga.be2012-07-31T12:40:082012-07-31T12:40:08Rond 19.10 uur werd het lichaam aangetroffen dat ongeveer op 4 meter van de oever dreef. De man had zijn identiteitspapieren nog op zak. Er zijn geen uiterlijke tekenen van geweld vastgesteld waardoor het onwaarschijnlijk is dat er nog een autopsie zal worden uitgevoerd. Andere elementen worden wel geverifieerd, bevestigt het parket.

meer artikels

  • Omdat er volop alternatieven bedacht worden voor de klassieke staalafname van bloed of urine, onder meer via zelf bloed prikken of het gebruik van speeksel, haar, nagels en uitgeademde lucht voor geneeskundige onderzoek, testen van druggebruikers of opvolgen van medicatiegebruik, wordt aan de UGent daarover donderdag en vrijdag een symposium georganiseerd.

  • Ignace Schops naar World Parks Congress in Sydney

    In november zal Ignace Schops ons land in Sydney vertegenwoordigen op het World Parks Congress 2014 van de IUCN (International Union for Conservation of Nature).

  • WikiLeaks zegt dat ook België geavanceerde spionagesoftware gebruikte

    De klokkenluiderswebsite WikiLeaks heeft maandag een lijst gepubliceerd met gebruikers van spionagesoftware van een Duits bedrijf. Zo noemt de website ook België als een klant van FinFisher, een bedrijf dat systemen ontwikkelt om communicatie en data te onderscheppen, zowel van computers als mobiele toestellen.

  • Bij rust- en verzorgingstehuis Immaculata in Edegem is het levenloze lichaam van een 88-jarige bewoner teruggevonden in een gracht achteraan het complex. Dat zegt de lokale politie van de zone Hekla. De man kwam allicht ten val terwijl hij een wandeling aan het maken was en verdronk. Om alle andere opties met zekerheid uit te sluiten, zal de cel Agressie wel nog ter plaatse de nodige vaststellingen komen doen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

.