Dit bizarre nieuws blijft je bij!

Bizar
 • Loop eens van de ene naar de andere Atomium-bolLoop eens van de ene naar de andere Atomium-bol

  Wie wil, kan dit jaar over een touw van de ene naar de andere bal van het atomium lopen. Niet echt, natuurlijk. Het publiek waagt zich op beperkte hoogte aan de oversteek. Enkele professionele koorddansers zullen zich wel aan de oversteek op 70 meter hoogte wagen.

 • Nederlandse gemeente koopt seksclub met zwaar verlies

  De Nederlandse gemeente Gilze-Rijen, vlakbij de Belgische grens, zal wellicht een half miljoen euro verlies maken op de aankoop van de beruchte seksclub Badda Bing. De gemeente kocht het pand aan omdat de seksclub anders zou worden doorverkocht aan criminelen, meldt RTL Nieuws.

 • "Condooms met gaatjes kunnen het geboortecijfer opkrikken"

  Een voorstel van een gemeenteraadslid van de Japanse stad Shinshiro om het geboortecijfer op te krikken zorgde afgelopen maand voor heel wat commotie bij de lokale bevolking. De man stelde voor om pasgetrouwde koppels geperforeerde condooms te geven, meldt Kyodo News vandaag.

 • Britse "kannibalistische" verpleger wilde meisje van 14 opeten

  Een rechter in Canterbury, in het zuidoosten van Engeland, heeft vandaag uitspraak gedaan in een wel heel vreemde zaak. Op de beklaagdenbank zat namelijk Dale Bolinger, een 58-jarige verpleger, die ervan beschuldigd wordt een veertienjarig meisje naar zijn huis te willen lokken ... om haar op te eten. De man werd schuldig bevonden en krijgt zijn straf in september te horen.

 • Witte haai stikt in zeeleeuwWitte haai stikt in zeeleeuw

  Een grote witte haai die in Australië aanspoelde op het strand is waarschijnlijk gestikt in een zeeleeuw. Dat is volkgens ABC News gebleken uit het onderzoek naar de doodsoorzaak.

 • Pizzagrap komt arrestant duur te staan

  Een man die in het Amerikaanse stadje Corbin werd aangehouden, heeft zichzelf dieper in de nesten gewerkt door een smakelijke grap uit te halen met de politie. In het politiekantoor bestelde hij onder een valse naam vijf pizza's voor de aanwezige agenten. Dat meldt de lokale televisiezender WKYT.

 • Amerikaans koppel riskeert boete omdat ze gazon niet besproeien

  Een koppel uit Los Angeles zit met een dilemma: van de staat Californië mogen ze niet teveel water verbruiken vanwege de aanhoudende droogte terwijl de stedelijke overheid eist dat ze hun gazon besproeien. Het koppel riskeert in elk geval een zware boete, meldt de Britse krant Daily Mail.

 • Nederlandse politie raakt 200.000 euro kwijt bij undercoveractie

  De Nederlandse politie is afgelopen voorjaar ruim 200.000 euro kwijtgeraakt tijdens een undercoveroperatie met een drugsbende in een hotel bij Apeldoorn. De blunder wordt al maandenlang verzwegen, zo schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

 • Man jaagt met vlammenwerper op spin: 60.000 dollar schade aan huis

  Bij de jacht op een spin in zijn woning ging een man uit de Amerikaanse stad Seattle wel heel doortastend te werk. Met een zelfgebouwde vlammenwerper ging hij de ongenode gast in de badkamer te lijf met de bedoeling om het diertje te doden. Zo berichtte de lokale tv-zender KIRO-TV gisteren.

 • 3.000 tafeltennisballen op Amerikaanse autoweg uitgestrooid

  Door een vergissing heeft een piloot 3.000 tafeltennisballen uitgeworpen boven een autoweg in de Verenigde Staten. De ballen waren bestemd voor een bijeenkomst in de stad Blackfoot (Idaho) waar de bewoners de balletjes inzamelen en kunnen inwisselen voor geschenkcheques tot 100 dollar. Omdat de piloot de wind verkeerd inschatte, dwarrelden de balletjes over een snelweg ten noorden van het stadje.

 • Moeder laat 9-jarige alleen in park spelen en gaat werkenMoeder laat 9-jarige alleen in park spelen en gaat werken

  Een Amerikaanse moeder is gearresteerd omdat ze haar 9-jarige dochter alleen in het park liet spelen terwijl ze ging werken. De aanklacht voor de 46-jarige moeder luidt "onrechtmatig gedrag tegenover een kind", volgens een lokaal televisiestation uit South Carolina. De zender spreekt zelf van "bekentenissen" van de moeder over de feiten. Daarover bericht HLN.be.

 • Wedkantoor belooft 21 keer je inzet als Suarez in Pepe bijt

  De komst van Liverpoolspits Luis Suarez naar FC Barcelona blijft de tongen beroeren in Catalonië. Nu heeft het plaatselijke wedkantoor Luckia een manier gevonden om munt te slaan uit de bijtgrage spits. Dat meldt de Catalaanse krant Sport.

 • Burgemeester wil zigeuners wegjagen met discomuziek

  De stad Landen zal woensdag proberen om met muziek een groep zigeuners te verjagen, die sinds zondagavond onwettelijk op privégrond op het industrieterrein in Landen verblijven. Dat melden verschillende Vlaamse kranten woensdag.

Heb je 't al gehoord
Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
Het Weer

Zoek de weersverwachting per stad

Legend

PreviousPrevious
NextNext