25/3/2010 12:26 | Door Belga, www.belga.be

Verboden te strippen in IJsland

Vanaf 1 juli mag ook in de laatste IJslandse striptent niemand meer uit de kleren gaan. Volgens de krant Fréttabladid van woensdag heeft het parlement (Althing) in Reykjavik het door de regering voorgestelde totaalverbod zonder tegenstemmen goedgekeurd. Bij de 31 ja-stemmen onthielden zich slechts twee afgevaardigden van de conservatieve Onafhankelijkheidspartij.


alt text

Aanleiding voor het verbod noemde de regeringswoordvoerder het grote aantal vrouwen uit andere landen, die zich uit armoede als danseres aanbieden en in bars vaak tot seksuele diensten worden gedwongen. Na een eerste nog niet alomvattend verbod een jaar geleden hadden bijna alle toen bestaande striptenten in Reykjavik hun deuren al gesloten. Na het nieuwe en nog verstrengde verbod geeft nu ook de eigenaar van de "Goldfinger" in de Reykjavikse buitenwijk Kópavogur er de brui aan. (EYI)

Skype
8Opmerking
31 mrt 2010 09:47
avatar
@daantje98 niet getreurd, dames komen dan wel asiel aanvragen in ons paradijselijk België, alles is hier welkom van moordenaar, pedofiel tot stripper en noem maar op
30 mrt 2010 11:36
avatar
Als ge u beperkt tot het strippen door uw wettige echtgenote/echtgenoot, dan blijft het iedere dag spannend. Dus laat ze het maar afschaffen buitenshuis en richt cursussen in in de trant van "do it yourself".
29 mrt 2010 23:58
avatar
@daantje98    over al ter wereld wordt er gestript dus niet getreurd u vind wel n adresUitgestoken tong
29 mrt 2010 20:44
avatar
als ik niet meeer naar eisland kan naar w
28 mrt 2010 13:59
avatar
Moeite met lezen?...  Het bericht gaat over de aanleiding tot het verbod tot strippen voor vrouwen die zich uit armoede als danseres aanbieden en in bars en zij vaak tot seksuele diensten worden gedwongen. De IJslandse regering heeft bij wet de uitbuiting van grote aantal vrouwen (uit andere landen) door pooiers en ander vuilnis, uit hun land verbannen. In tegenstelling tot veel andere landen (en zeker België), heeft de IJslandse regering  tenminste nog de wil en macht om op te treden tegen deze vorm(en) van uitbuiting!
27 mrt 2010 17:59
avatar
Ik vraag me af hoe ze aan een lief zijn geraakt of gaven ze niet aanlijding naar elkander toe , of was het misschien in de donker
27 mrt 2010 14:46
avatar
ik ken dames die dit omdoen omdat ze het graag doen, en natuurlijk om wat bij te verdienen, op zelfstandige basis. ik vind dat je ook hierin "vrij" moet zijn, en dat het dus moet kunnen.
26 mrt 2010 01:16
avatar
brrrrrrrrrrrrrr ijsland  toch te koud
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

meer artikels

Verboden te strippen in IJslandVanaf 1 juli mag ook in de laatste IJslandse striptent niemand meer uit de kleren gaan. Volgens de krant Fréttabladid van woensdag heeft het parlement (Althing) in Reykjavik het door de regering voorgestelde totaalverbod zonder tegenstemmen goedgekeurd. Bij de 31 ja-stemmen onthielden zich slechts twee afgevaardigden van de conservatieve Onafhankelijkheidspartij.Vanaf 1 juli mag ook in de laatste IJslandse striptent niemand meer uit de kleren gaan. Volgens de krant Fréttabladid van woensdag heeft het parlement (Althing) in Reykjavik het door de regering voorgestelde totaalverbod zonder tegenstemmen goedgekeurd. Bij de 31 ja-stemmen onthielden zich slechts twee afgevaardigden van de conservatieve Onafhankelijkheidspartij.Belgawww.belga.be2010-03-25T11:18:022010-03-25T11:26:40Aanleiding voor het verbod noemde de regeringswoordvoerder het grote aantal vrouwen uit andere landen, die zich uit armoede als danseres aanbieden en in bars vaak tot seksuele diensten worden gedwongen. Na een eerste nog niet alomvattend verbod een jaar geleden hadden bijna alle toen bestaande striptenten in Reykjavik hun deuren al gesloten. Na het nieuwe en nog verstrengde verbod geeft nu ook de eigenaar van de "Goldfinger" in de Reykjavikse buitenwijk Kópavogur er de brui aan. (EYI)alt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt textalt text

meer artikels

  • George na tumoroperatie weer  als  vis in het water

    Na de verwijdering van een tumor in zijn kop is de tienjarige George uit Australië letterlijk weer zo gezond als een vis in het water. Geen wonder, want George is namelijk een goudvis. Het huisdier belandde begin deze week in de dierenkliniek Lort-Smith in het Australische Melbourne op de operatietafel, nadat zijn bazin uit bezorgdheid over zijn gezondheid de dierenarts had opgezocht. Dat meldde de zender ABC dinsdag.

  • Een Nederlandse arts had nauwelijks een minuut nodig om een stukje van een wattenstaafje uit het oor van een vrouw te verwijderen, maar die factureerde hiervoor 254 euro. Dat meldt De Telegraaf.

  • De aartsbisschop van Rio, kardinaal Orani João Tempesta, is door drie gewapende mannen beroofd. De geestelijke was in Rio de Janeiro met zijn chauffeur, een fotograaf en een kandidaat-priester onderweg, toen zijn auto in het historische stadsdeel Santa Teresa werden tegengehouden. Dat deelde de kardinaal via de microblogsite Twitter mee. De rovers herkenden de populaire aartsbisschop, maar lieten zich niet echt uit hun lood slaan.

  • De autoriteiten van de Indiase staat Karnataka zijn afgelopen week een onderzoek gestart omdat de Indiase god Hanuman een echte identiteitskaart heeft gekregen van één van hun diensten. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

Heb je 't al gehoord?

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.