13/9/2012 03:43 | Door DLA, www.belga.be

Al-Qaida zet postume video van twee daders van aanslagen 9/11 op internet

Al-Qaida heeft een video-opname van twee daders van de aanslagen van 11 september 2001 postuum op het internet verspreid. Volgens de Amerikaanse website SITE kaderen de twee hun daad in de strijd voor de verdrijving van de Amerikaanse troepen uit het Arabische schiereiland.


Al-Qaida zet postume video van twee daders van aanslagen 9/11 op internet

Salim al-Hazmi en Khaled al-Mihdar, twee van de negentien kapers die vier vliegtuigen kaapten op 11 september 2001, lezen hun testament voor op de video-opname, die door As-Sahab gemaakt is, de mediatak van al-Qaida. De Saoediër Al-Mihdar, die in januari 2000 in de Verenigde Staten aangekomen zou zijn, zegt dat "de Arabische leiders heel ver gegaan zijn in het verraad van hun natie, en de christelijke Amerikanen toegestaan hebben voet aan de grond te krijgen in de wieg van de twee heilige plaatsen" van de islam, Mekka en Medina. Al-Hazmi, ook een Saoediër, zegt dat zijn daad kadert "in de jihad tegen de Verenigde Staten en zij die hen steunen". De Al-Aqsamoskee (in Jeruzalem) "is geschonden en het Arabische schiereiland zit vol Amerikaanse en Britse troepen die God bestrijden". Hij verzekert dat zijn daad bedoeld is "om de waardigheid van de moslims te herstellen" en de westerse troepen uit het Arabische schiereiland te verdrijven. Bij de aanslagen van 9/11 lieten ongeveer 3.000 mensen het leven in New York, Washington en Shanksville. Vijftien van de negentien daders waren Saoediërs.

Skype
11Opmerking
13 sep 2012 15:26
avatar

De Arabische leiders zijn ver gegaan in het verraad van hun natie?

Waarom hebben die dan geen vliegtuig tegen hun bakkes gekregen, beste maffe moslims???

14 sep 2012 11:38
avatar
ik werk met moslims ,men zegt dat ze niet allemaal zo zijn , maar als het er opaan komt zijn ze wel heel radikaal  geloof me maar .
13 sep 2012 16:57
avatar
Weet dat achterlijk cultuurtje dan de play knop al staan?
14 sep 2012 11:05
avatar
Kaap dan jullie eigen vliegtuigen en vlieg in je eigen torens! Benieuwd of jullie andere 'vrienden' moslims dat gaan aprecieren!!!
14 sep 2012 13:00
avatar

den dolf heeft in het verleden de verkeerde genomen

 

14 sep 2012 15:50
avatar

Moslims willen hun vlag aan het witte huis zien wapperen  zo dat zij kunnen regeren over de wereld

keep on dreaming  zou ik zeggen , niks dan miserie met zo een volk dat ze terug in hun zandbak gaan kruipen ,

en zoals tony al zij idd den dolf heeft de verkeerde genomen  

 

 

10 okt 2012 19:28
avatar
Kelly, als ik het woord "olie" vernoem, zou dat iets meer zeggen?
14 sep 2012 15:44
avatar

Ik las op jullie site dat er testament op t net geplaatst is van twee terrorristen van de 9/11 aanvallen op t wtc etc. Wat ik niet lees is dat Richard Gage van Architects & Engineers een wetenschappelijke documentaire heeft geplaatst en momenteel wordt uitgezonden in America ( www-ae911truth-org) . Deze goed onderbouwde docu verovert nu langszaam Amerkia via de offiele kanalen (Colorado TV).

 

14 sep 2012 12:05
avatar
Mensen, niet zomaar alles blindelings geloven wat in het nieuws komt. Zeker niet als het om nieuws gaat uit Amerika. Er is zoveel corruptie in Amerika en de leiders ervan hebben alles over om hun macht uit te breiden dat ze zelfs hun eigen mensen opofferen om een reden te hebben om een land binnen te vallen om dan de grondstoffen (Poppy Seeds in Afghanistan, grootste export van Opium, Olie in Iran & Irak..)
Voor degene onder jullie die alles blindelings geloven wat er op het nieuws komt. http://www.youtube.com/watch?v=teZNcC5IJ8s (heb een korte docu genomen maar er zijn er met veel meer info)

Dus denk 2 keer na voor je je mening uitbrengt als je niet zeker bent van de feiten :)Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

meer artikels

 • Levenslang bevestigd voor Rwandese partijvoorzitters van 1994

  Het Rwanda-tribunaal (ICTR) heeft vandaag in beroep de veroordeling tot levenslange gevangenisstraf bevestigd van de partijvoorzitters Ngirumpatse en Karemera die in Rwanda aan de macht waren tijdens de genocide tegen de Tutsi van 1994. "Ze blijven onder toezicht van het tribunaal totdat de staat beslist heeft waar ze hun straf moeten uitboeten", zei rechter Theodor Meron in de Tanzaniaanse stad Arusha, waar het ICTR zetelt.

 • Andere monstertruckshow in Nederland afgelast

  In Nederland gaat de monstertruckrace van Tubbergen morgen niet door, zo heeft de openbare omroep NOS vandaag gemeld op gezag van een woordvoerder van burgemeester Mervyn Stegers van de Twentse gemeente. Oorzaak is het dodelijke ongeval met een monstertruck gisteren in Haaksbergen.

 • Brand in ferry in Calais

  In een in de haven van het Noord-Franse Calais binnenvarende ferry is vandaag brand uitgebroken, zo heeft de regionale krant La Voix du Nord gemeld. Niemand raakte gewond.

 • Richtlijn monstertrucks niet gevolgd bij dodelijk ongeval in Nederland

  Bij de fatale stunt met de monstertruck in de binnenstad van het Nederlandse Haaksbergen zijn de internationale richtlijnen niet opgevolgd. De zogeheten Monster Truck Racing Association (MTRA) schrijft voor dat er in de rijrichting van de truck geen publiek mag staan. Op beelden van het drama in Haaksbergen is te zien dat het publiek overal rond het plein stond.

 • Drie doden en vijf gewonden in Donetsk

  Bij een schending van het bestand in het oosten van Oekraïne zijn in Donetsk drie burgers gedood en vijf gewond, zo heeft het stadsbestuur van het bolwerk van de pro-Russische separatisten vandaag bekendgemaakt.

 • Nog eens vijf doden gevonden na uitbarsting Japanse vulkaan

  Na de uitbarsting van de vulkaan Otake in Japan zijn deze middag (plaatselijke tijd) nog eens vijf levenloze lichamen gevonden, zo heeft de openbare omroep NHK op gezag van de politie bericht.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.