09/12/2007 05:24 | Door Belga

Vrouw komt om het leven op N49 in Maldegem

Bij een auto-ongeval in het Oost-Vlaamse Maldegem, op de N49 richting Knokke, is een 37-jarige vrouw om het leven gekomen. De vrouw, afkomstig uit Knokke, overleed ter plekke. Dat nieuws werd bevestigd aan Belga door Franky Mervielde, korpschef van de politie van Maldegem. Een 43-jarige man die ook in de wagen zat werd zwaargewond afgevoerd naar het Alma-ziekenhuis in Eeklo. De man was eveneens afkomstig uit Knokke.


Skype
0Opmerking

meer artikels

 • "Enkele stappen" gezet voor staakt-het-vuren in Gazastrook

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken is van mening dat "enkele stappen" gezet zijn in de richting van een staakt-het-vuren in de Gazastrook, tussen Israël en de islamistische Hamas.

 • Nederlandse onderzoekers beginnen werkzaamheden in Oost-Oekraïne

  De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is formeel begonnen aan het onderzoek naar de crash van het toestel van Malaysia Airlines in Oekraïne. Dat heeft voorzitter Tjibbe Joustra vandaag tegen het ANP gezegd. De onderzoekers kunnen echter nog niet naar de plek waar het vliegtuig neerstortte. Dat kan pas als hun veiligheid kan worden gegarandeerd.

 • Heel Nederland rouwt

  Sobere radioshows, vlaggen die halfstok hangen en stilte op het spoor en de vliegvelden: de dag van nationale rouw in Nederland wordt vandaag goed opgevolgd.

 • De hoge commissaris van de Verenigde Naties voor de mensenrechten, Navi Pillay, heeft opgeroepen tot een onderzoek naar mogelijke oorlogsmisdaden gepleegd door Israël in de Gazastrook. Ze stelde ook de willekeurige aanvallen door Hamas op burgerzones aan de kaak.

 • John Kerry aangekomen in Tel Aviv voor vredesgesprekken

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is deze voormiddag geland in Tel Aviv, ondanks het stijgende aantal luchtvaartmaatschappijen die hun vluchten naar Ben Gurion National Airport schrappen. Dat heeft de woordvoerder van de Amerikaanse ambassade in Tel Aviv, Geofry Anisman, gezegd. Kerry gaat er gesprekken voeren over het conflict op de Gazastrook.

 • Zwarte dozen van Maleisische Boeing MH17 aangekomen in Groot-Brittannië

  De zwarte dozen van de neergestorte Boeing 777 van Malaysia Airlines zijn vandaag in Groot-Brittannië aangekomen, zo maakte de Oekraïense onderzoekscommissie naar de vliegramp bekend. De dozen waren gisteren overgedragen aan de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). Die laat ze in Farnborough uitlezen door een gespecialiseerd instituut.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Kunst met snoep(©Kunst met snoep)

   Kunstenaar Jason Mecier uit San Francisco maakte voor zijn nieuwe tentoonstelling 'Candylebrity' in Los Angeles portretten van de allergrootste sterren. Maar in plaats van verf en een borstel gebruikte hij snoepgoed en een lijmpistool.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.