09/12/2007 11:01 | Door Belga

Nederlandse politie neem meer dan duizend kilo vuurwerk in beslag

In het Nederlandse Bingelrade is meer dan duizend kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen in een opslagruimte. Daarbij zijn een 17-jarige jongen en een 22-jarige man opgepakt die in de bedrijfsruimte aanwezig waren.


Skype
0Opmerking

meer artikels

 • Uit protest tegen het beperken van democratische hervormingen in Hongkong zijn duizenden studenten maandag aan een staking van een week begonnen. In een tiental hogescholen van de Chinese speciale administratieve regio wordt het onderwijs geboycot.

 • Na een reis van 10 maanden en 711 miljoen kilometer is de Amerikaanse ruimtesonde Maven in een baan rond Mars gekomen. De Nasa, de ruimteautoriteit van de Verenigde Staten, zegt dat de sonde zondag laat de baan rond de rode planeet bereikte. De ongeveer 11 meter lange sonde werd in november gelanceerd vanaf de lanceerbasis van Cape Canaveral in Florida aan boord van een Atlas-raket.

 • De Verenigde Staten en de andere landen hadden al veel vroeger moeten tussenkomen in Syrië om de opmars van de terreurbeweging Islamitische Staat (IS) te stoppen. Dat heeft de Jordaanse koning Abdullah II gezegd.

 • Meer dan 300.000 demonstranten in New York voor klimaat

  Meer dan 300.000 demonstranten zijn in New York de straat op gekomen om een betere bescherming van het klimaat te eisen - een pak meer dan aanvankelijk verwacht. Ook in de rest van de wereld waren er zondag manifestaties, twee dagen voor een speciale top van de Verenigde Naties. De betogers riepen wereldleiders op om te stoppen met politieke spelletjes en een concreet internationaal plan op tafel te leggen.

 • Nederlandse filmregisseur George Sluizer 82 overleden

  De Nederlandse filmregisseur George Sluizer is zaterdag in Amsterdam overleden. Dat meldde zijn familie zondag. De filmregisseur was 82 jaar.

 • Twee politiebusjes zijn zondagavond in de Nederlandse havenstad Rotterdam op elkaar gebotst. Dat gebeurde bij een achtervolging van jongens op twee scooters die een stopteken van agenten hadden genegeerd.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.