20/8/2012 04:35 | Door JDH, www.belga.be

Gestolen auto met baby aan boord teruggevonden na opsporingsbericht op Twitter

In het Arabische emiraat Sharjah heeft een dief een auto gestolen waar nog een baby in zat. Na een opsporingsbericht op microblog Twitter vond de politie de baby ongedeerd terug en kon de dief worden opgepakt. Dat meldt de krant Gulf News.


De dief stal de wagen die met draaiende motor aan een tankstation stond. Op de achterbank bevond zich echter een vier weken oud meisje. Zeven uur na het verspreiden van een opsporingsbericht op Twitter, merkte een man een wagen op die voldeed aan de beschrijving van de politie. Hij verwittigde de politiediensten die de baby ongedeerd terugvonden. De dief werd opgepakt. De ouders, die het kind alleen in de wagen achtergelaten hadden, kregen omwille van hun onbedachtzaamheid een donderpreek van de autoriteiten.

Skype
2Opmerking
20 aug 2012 16:05
avatar
dat de mensen nu eens nadenken voor ze hun auto verlaten.wie laat er nu ook een baby alleen in de auto en als je met 2 bent waarom alle 2 uitstappen om te tanken?en dan nog u auto laten draaien?????????????????????????????
20 aug 2012 15:48
avatar
ma alee da ge nen auto pikt tot daartoe maar nen baby erbij zeg me al die miserie (janken,stinkbroeken en noem maar op)
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

meer artikels

 • Minstens achttien doden na hevige regenval in Japan

  Aardverschuivingen en overstromingen hebben in en rondom de Japanse stad Hiroshima al aan minstens achttien mensen het leven gekost. Nog eens dertien mensen zijn vermist, zo meldt televisiezender NKH woensdag.

 • Ebola - Liberia voert avondklok in

  In een poging om de verspreiding van het ebola-virus te stoppen wordt vanaf woensdag de avondklok ingevoerd in het West-Afrikaanse land Liberia. Dat heeft presidente Ellen Johnson Sirleaf aangekondigd. Daarnaast worden twee wijken, waarvan één in de hoofstad Monrovia, in quarantaine geplaatst.

 • Gaza - Nieuw geweld eist drie mensenlevens

  Het heroplaaien van het geweld in de Gazastrook heeft minstens drie Palestijnse mensenlevens geëist, zo is dinsdagavond vernomen bij ziekenhuizen in de Gazastrook. Nog voor het verstrijken van het staakt-het-vuren werden dinsdag vanuit Gaza opnieuw raketten afgevuurd op Israël, dat antwoordde met nieuwe luchtaanvallen. Israël heeft zijn onderhandelingsteam inmiddels teruggeroepen uit Caïro.

 • Gouverneur Perry van Texas gaat zich bij de autoriteiten aandienen

  Gouverneur Rick Perry van de Amerikaanse staat Texas gaat zich aanbieden bij een gevangenis nadat hij voor machtsmisbrik is aangeklaagd, zo heeft de conservatieve nieuwszender Fox dinsdag van zijn juridisch team vernomen.

 • Boven de centraal-Italiaanse regio Marche zijn dinsdag twee gevechtstoestellen van de Italiaanse luchtmacht met elkaar in botsing gekomen en neergestort, zo heeft het Italiaanse persbureau Ansa gemeld.

 • KKK zamelt geld in voor schietende politieagent

  Een afdeling in Missouri van de racistische organisatie Ku Klux Klan (KKK) wil dit weekeinde geld inzamelen voor politieagent Darren Wilson die de ongewapende zwarte tiener Michael Brown heeft doodgeschoten. Dat heeft de gezaghebbende Amerikaanse krant USA Today dinsdag gemeld.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Hasseltse verovert Instagram met morsfoto's (©Hasseltse verovert Instagram met morsfoto's )

  De Hasseltse Manon Whetly gooit objecten en vloeistoffen in de lucht en neemt er dan kunstige foto's van. Die publiceert ze sinds enkele jaren op haar Instagram account.Vandaag rekent ze op bijna 30.000 volgers en verzamelt ze met iedere foto duizenden likes.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.