20/8/2012 04:35 | Door JDH, www.belga.be

Gestolen auto met baby aan boord teruggevonden na opsporingsbericht op Twitter

In het Arabische emiraat Sharjah heeft een dief een auto gestolen waar nog een baby in zat. Na een opsporingsbericht op microblog Twitter vond de politie de baby ongedeerd terug en kon de dief worden opgepakt. Dat meldt de krant Gulf News.


De dief stal de wagen die met draaiende motor aan een tankstation stond. Op de achterbank bevond zich echter een vier weken oud meisje. Zeven uur na het verspreiden van een opsporingsbericht op Twitter, merkte een man een wagen op die voldeed aan de beschrijving van de politie. Hij verwittigde de politiediensten die de baby ongedeerd terugvonden. De dief werd opgepakt. De ouders, die het kind alleen in de wagen achtergelaten hadden, kregen omwille van hun onbedachtzaamheid een donderpreek van de autoriteiten.

Skype
2Opmerking
20 aug 2012 16:05
avatar
dat de mensen nu eens nadenken voor ze hun auto verlaten.wie laat er nu ook een baby alleen in de auto en als je met 2 bent waarom alle 2 uitstappen om te tanken?en dan nog u auto laten draaien?????????????????????????????
20 aug 2012 15:48
avatar
ma alee da ge nen auto pikt tot daartoe maar nen baby erbij zeg me al die miserie (janken,stinkbroeken en noem maar op)
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

meer artikels

 • Een enorme ijsberg drijft voor de Antarctische kust. Hij bevindt zich rond 2.500 kilometer ten zuidwesten van de tip van Zuid-Amerika. De B31 genoemde ijsplaat is vorig jaar november al van de Antarctische Pine Island-gletsjer afgebroken en drijft nu in de Zuidpoolzee. Dat deelde het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA mee.

 • Poolse dichter Tadeusz Rozewicz op 92-jarige leeftijd gestorven

  De Poolse dichter, essayist en toneelauteur Tadeusz Rozewicz is op 92-jarige leeftijd in zijn woonplaats Wroclaw gestorven. Dat meldde het Poolse persagentschap PAP donderdag onder aanhaling van een woordvoerder van het stadsbestuur van de Neder-Silezische metropool.

 • Het lijkt wel een conflict uit oorlogstijden. Een Chinese marinerechtbank heeft een dit weekeinde in beslag genomen Japans containerschip pas na het betalen van een schadevergoeding vrijgegeven. De rederij Mitsui OSK Lines heeft de gevorderde 2,9 miljard yen (20,5 miljoen euro) betaald. Dat deelde de rechtbank in Shanghai vandaag mee. De klacht ging terug op aanspraken uit oorlogstijden van tachtig jaar geleden. De rederij Mitsui OSK Lines was een Chinese familie schadevergoeding verschuldigd.

 • Doden bij gevechten in oosten van Oekraïne

  Bij geweld tussen separatisten en regeringstroepen zijn in de buurt van Slovjansk, in het oosten van Oekraïne, minstens een dode en een gewonde gevallen. Dat hebben medische autoriteiten in de regio gemeld. Beide partijen voeren momenteel een verbeten strijd om de meer dan 100.000 inwoners tellende stad, die sinds enkele dagen volledig in handen van de pro-Russische opstandelingen is.

 • Lessen terug begonnen op Zuid-Koreaanse school na schipbreuk met veerboot

  Een week na het ongeluk met de veerboot in Zuid-Korea zijn vandaag aan de Danwon middelbare school in Ansan in de omgeving van Seoel de lessen terug begonnen. Veel jonge slachtoffers zijn van die school afkomstig. Voor het belsignaal reed een lijkwagen met de kist van een meisje over het schoolterrein, opdat haar medeleerlingen ook afscheid konden nemen. Dat meldde het persagentschap Yonhap. Na een vijftal minuten reed de wagen terug weg naar de begrafenisplechtigheid in een andere stad.

 • Ontdekt wrakgoed niet van vermiste Boeing 777

  Het aan de westkust van Australië aangespoelde wrakgoed behoort volgens de autoriteiten niet tot het al meer dan een maand vermiste toestel van Malaysia Airlines. Het is "zeer onwaarschijnlijk" dat het daarbij om wrakstukken van het verdwenen vliegtuig gaat, aldus de Australische verkeersveiligheidsdienst ATSB vandaag. Dat bleek na analyse van foto's. De vondst van het wrakgoed rond 320 kilometer ten zuiden van de stad Perth had gisteren de hoop op een spoor van de sinds 8 maart vermiste Boeing 777 opgewekt. Aan boord van het toestel met vluchtnummer MH370 bevonden zich 239 mensen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

heb je 't al gehoord

Cameron Diaz is tegenstander van deodorant
.