08/8/2012 06:57 | Door DTM, www.belga.be

"Kloosterzusters gaan opnieuw stemmen over komst Michelle Martin"

De kloosterzusters van Malonne, een deelgemeente van Namen, gaan hun beslissing over een mogelijke opvang van Michelle Martin na haar voorwaardelijke vrijlating opnieuw bekijken en een nieuwe stemming houden over de kwestie. Dat beloofde de zuster-overste aan Paul en Betty Marchal, die vanmiddag in het klooster ontvangen werden.


"Kloosterzusters gaan opnieuw stemmen over komst Michelle Martin"

"Ze gaan sowieso de zaak bediscussiëren met alle zusters en een nieuwe stemming doen. Ik heb mijn gsm-nummer en e-mailadres achtergelaten, zodat ik gecontacteerd kan worden", zei Paul Marchal. "De beslissing zal niet voor morgen zijn, liet de zuster-overste mij weten", aldus nog Marchal.

Skype
1Reactie
8 aug 2012 20:18
avatar
Heel goed te begrijpen van de ouders,,,,dat ze dat mens niet vrij willen
Melden
Help ons om een gezonde en levendige gemeenschap te handhaven door het melden van illegaal of ongepast gedrag. Als u denkt dat een bericht in strijd is met deGedragscodeGebruik dit formulier om de moderators op de hoogte te stellen. Zij zullen je melding onderzoeken en passende maatregelen nemen. Indien nodig, rapporteren zij alle illegale activiteiten aan de juiste instanties.
Categorieën
100 karakters limiet
Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

meer artikels

 • Dichter Hans Christian Andersen schreef over liefdesverdriet naar vriend

  Een erg gevoelige brief van de dichter Hans Christian Andersen, waarin hij een vriend over zijn liefdesverdriet schrijft, is in het Deense Odense opgedoken. De geschriften zijn via een nalatenschap in handen gekomen van het stedelijke museum, zei de curator van het Hans Christian Andersen-museum, Ejnar Stig Askgaard, vandaag. In de brief stortte Andersen zijn hart leeg bij zijn studievriend Christian Voigt over zijn onbeantwoorde liefde voor diens zus Riborg. De auteur van het beroemde sprookje "De Kleine Zeemeermin" heeft de brief waarschijnlijk rond Kerstmis 1832 geschreven, kort nadat Riborg met een ander is getrouwd.

 • Door aanhoudende regen zijn aan de voet van de Alpen in Zuid-Duitsland vele wegen door overstromingen versperd. Ook kelders liepen onder water. Vooral in het westen van Oberbayern waren brandweerploegen urenlang aan de slag om het overtollige water weg te pompen.

 • Zeker 31 doden na aardverschuiving in India

  Het dodental van de verwoestende aardverschuiving in het westen van India is vandaag verder opgelopen tot 31. Hevige regen belemmert de reddingswerken ernstig en maakt het bijzonder moeilijk om mensen terug te vinden in de modder.

 • Vroegere assistent van Britse prins Philip van kindermisbruik beschuldigd

  De vroegere persoonlijke assistent van prins Philip, de man van de Britse koningin Elizabeth, is in staat van beschuldiging gesteld voor seksueel misbruik van een minderjarige in de jaren zeventig, zo heeft het Brits parket bekendgemaakt.

 • VN-mensenrechtencommissaris beschuldigt Israël van bewust schenden internationaal recht

  Navi Pillay, de hoge commissaris van de Verenigde Naties voor de mensenrechten, heeft Israël er vandaag van beschuldigd opzettelijk het internationaal recht te schenden bij de oorlog tegen Hamas in de Gazastrook.

 • Israël vastberaden tunnels in Gaza te vernietigen, "met of zonder staakt-het-vuren"

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft vandaag duidelijk gemaakt dat het offensief in de Gazastrook doorgaat. Voorstellen voor een wapenstilstand zijn enkel aanvaardbaar als Israël daarin de mogelijkheid krijgt om de "terreurtunnels" in de Gazastrook te blijven vernietigen, zo kondigde de premier aan bij de start van regeringsoverleg in Tel Aviv.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Kunst met stukken van oude fietsen(©Kunst met stukken van oude fietsen)

  Fietsfanaat Jenny Beatty (31) maakte een reeks iconische kunstwerken na - met stukken van oude fietsen. De '100 Hoopties' collectie van de New Yorkse is het resultaat van een uitdaging waarbij ze honderd dagen lang iedere dag (van 7 april tot en met 15 juli) een iconisch stuk zou namaken met resten van oude fietsen. 

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.