05/8/2012 10:27 | Door LRT, www.belga.be

Minstens zeven doden bij schietpartij in Sikh-tempel in de Verenigde Staten

Bij een schietpartij in een Sikh-Tempel in Oak Creek, in de Amerikaanse staat Wisconsin, zijn volgens mediaberichten zondag minstens zeven mensen gedood. Volgens officiële bronnen zou de vermoedelijke schutter zelf door een politieagent zijn doodgeschoten.


Het is nog niet duidelijk of de man alleen handelde. Volgens lokale mediaberichten zouden er zich nog meer schutters met gijzelaars in de tempel in Oak Creek verschanst hebben.

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • De Verenigde Staten hebben voor het eerst, samen met verschillende partners, luchtaanvallen uitgevoerd tegen stellingen van de terreurbeweging Islamitische Staat (IS) in Syrië. Dat heeft het Pentagon zelf gemeld. Volgens woordvoerder John Kirby werden bij de bombardementen onder andere straaljagers en bommenwerpers ingezet.

 • Palestijnse president wil kalender voorstellen voor herneming vredesgesprekken

  De Palestijnse president Mahmoud Abbas gaat voor de Verenigde Naties een nieuwe kalender voorstellen voor de herneming van de vredesgesprekken met Israël, die inmiddels al vijf maanden stil liggen. Dat heeft hij maandag gezegd.

 • Avonden rond kampvuur gaven moderne samenleving mee vorm

  De verhalen die 's avonds rond het kampvuur werden verteld hebben de verschillende samenlevingen in de loop van de geschiedenis mee vorm gegeven door tradities te versterken en de harmonie en gelijkheid binnen een groep te bevorderen. Dat blijkt uit een Amerikaanse studie over de Kalahari bosjesmannen in Afrika.

 • Een man die er vrijdag was in geslaagd de tuin van het Witte Huis binnen te dringen en tot aan het gebouw te raken, had 800 cartouches munitie in zijn auto, zo heeft een federale aanklager vandaag bekendgemaakt.

 • Met Islamitische Staat gelieerde groep eist kidnapping in Algerije op

  Een met de jihadisten van de Islamitische Staat (IS) gelieerde groep heeft vandaag in een video de ontvoering van een Fransman in Algerije opgeëist en heeft ermee gedreigd hem te executeren indien Frankrijk zijn luchtaanvallen tegen IS in Frankrijk niet stopt.

 • In Algerije is een Franse toerist ontvoerd, zo heeft het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd. Het voegde eraan toe dat alles wordt gedaan om de Fransman te vinden en dat er daarvoor bestendig contact is met de Algerijnse autoriteiten.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.