30/10/2012 02:42 | Door LRT, www.belga.be

Sandy - Storm legt website van Huffington Post lam

De storm Sandy heeft dinsdag de website van de Amerikaanse onlinekrant Huffington Post van het net geveegd. "We hebben technische problemen na een stroompanne. We werken eraan om de krant terug online te brengen. De newsroom volgt Sandy op de voet", twitterde de redactie. De Huffington Post berichtte dinsdag verder over de wervelstorm per twitter.


Sandy - Storm legt website van Huffington Post lam

De storm Sandy heeft dinsdag de website van de Amerikaanse onlinekrant Huffington Post van het net geveegd. "We hebben technische problemen na een stroompanne. We werken eraan om de krant terug online te brengen. De newsroom volgt Sandy op de voet", twitterde de redactie. De Huffington Post berichtte dinsdag verder over de wervelstorm per twitter.De Huffington Post is een commerciële onlinekrant. De oprichtster Arianna Huffington verkocht het project in 2011 voor 315 miljoen dollar (ongeveer 244 miljoen euro) aan AOL (afkorting die voorheen stond voor America Online). AOL is een onderdeel van het Time Warner-concern en de grootste internetaanbieder in de Verenigde Staten. Na de integratie van de Huffington Post in verschillende AOL-projecten zal het aanbod volgens de baas van het concern, Tim Armstrong, in de Verenigde Staten maandelijks 117 miljoen en wereldwijd 250 miljoen gebruikers aantrekken.

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • De Oekraïense topvoetbalclub Shakhtar Donetsk heeft zaterdag bekendgemaakt dat zijn ultramodern stadion voor het eerst beschadigd is geraakt door het geweld in het oosten van het land.

 • Bij het bijna tegelijkertijd afgaan van drie bomauto's in de noordelijke Iraakse stad Kirkoek zijn zaterdag minstens twintig mensen omgekomen en 65 verwond, aldus de politie en een arts.

 • IJsland geeft waarschuwing "rood" voor de luchtvaart

  De IJslandse autoriteiten hebben de waarschuwing "rood" voor de luchtvaart gegeven in verband met de vulkaan Bardarbunga, zo heeft de Britse openbare omroep BBC zaterdag bericht.

 • "Oorlog is niet onze keuze"

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft bij haar bezoek in Kiev een "tweezijdige wapenstilstand" gevraagd om het conflict in het oosten van Oekraïne op te lossen. De Oekraïense president Petro Porosjenko beklemtoonde ook aan zijn vredesplan vast te houden. "Oorlog is niet onze keuze, maar wordt ons van buitenaf opgelegd."

 • Zes tot negen maanden nodig om ebola-verspreiding halt toe te roepen

  De ebola-epidemie verspreidt zich nu in zo'n snel tempo dat zes tot negen maanden nodig zijn om haar een halt toe te roepen. Zo waarschuwde een verantwoordelijke van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Liberia, het door de epidemie zwaarst getroffen land.

 • Hamas wil Palestijnen aansluiten bij Internationaal Strafhof

  De Palestijnse islamitische beweging Hamas heeft het voorstel van de Palestijnse leider Mahmoed Abbas ondertekend om lidmaatschap bij het Internationaal Strafhof (ICC) aan te vragen. Dat maakte de nummer twee van het politieke kantoor van Hamas, Moussa Abou Marzouq, bekend op Facebook. Voor dat Strafhof zouden de Palestijnen Israël kunnen vervolgen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Een prachtig bloementapijt in Brussel(©Een prachtig bloementapijt in Brussel)

  De Brusselse Grote Markt stond weer in volle bloei! Iedere twee jaar wordt er een oogverblindend bloementapijt van begonia's neergelegd. Klik mee voor een reeks uiterst kleurrijke foto's.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.