30/10/2012 02:42 | Door LRT, www.belga.be

Sandy - Storm legt website van Huffington Post lam

De storm Sandy heeft dinsdag de website van de Amerikaanse onlinekrant Huffington Post van het net geveegd. "We hebben technische problemen na een stroompanne. We werken eraan om de krant terug online te brengen. De newsroom volgt Sandy op de voet", twitterde de redactie. De Huffington Post berichtte dinsdag verder over de wervelstorm per twitter.


Sandy - Storm legt website van Huffington Post lam

De storm Sandy heeft dinsdag de website van de Amerikaanse onlinekrant Huffington Post van het net geveegd. "We hebben technische problemen na een stroompanne. We werken eraan om de krant terug online te brengen. De newsroom volgt Sandy op de voet", twitterde de redactie. De Huffington Post berichtte dinsdag verder over de wervelstorm per twitter.De Huffington Post is een commerciële onlinekrant. De oprichtster Arianna Huffington verkocht het project in 2011 voor 315 miljoen dollar (ongeveer 244 miljoen euro) aan AOL (afkorting die voorheen stond voor America Online). AOL is een onderdeel van het Time Warner-concern en de grootste internetaanbieder in de Verenigde Staten. Na de integratie van de Huffington Post in verschillende AOL-projecten zal het aanbod volgens de baas van het concern, Tim Armstrong, in de Verenigde Staten maandelijks 117 miljoen en wereldwijd 250 miljoen gebruikers aantrekken.

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • Crash passagiersvliegtuig - Kiev roept betrokken landen op politie naar crashsite MH17 te sturen

  Regeringen met onderdanen die overleden zijn bij de crash van het passagiersvliegtuig in Oekraïne, moeten agenten sturen naar de plaats van de crash om de "onschendbaarheid" van de site te bewaren. Dat heeft het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag laten weten. De oproep geldt dus ook voor België, aangezien zes landgenoten het leven lieten bij de crash.

 • Crash passagiersvliegtuig - Trein met lichamen uit Donetsk vertrokken

  De trein met de stoffelijke overschotten van de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17 is vanochtend vertrokken uit de Oekraïense stad Donetsk. Dat meldden journalisten ter plaatse. De koelwagens met daarin de lichamen van 282 mensen en lichaamsdelen van 16 anderen rijden in de richting van Charkov, op een kleine 300 kilometer ten noordwesten van Donetsk. Het is niet duidelijk wanneer de trein er zal aankomen.

 • Een doorzeefd wrakstuk van de in Oekraïne neergestorte Boeing wijst volgens een bericht van de New York Times erop dat het toestel door een raket was getroffen. Sporen van shrapnel zijn een aanwijzing dat het vliegtuig vernield werd door een raket met hoge snelheid, zo oordelen deskundigen van defensie-analysebureau IHS Jane's op basis van fotomateriaal in het bericht.

 • Overlijden eigenaar gezonken veerboot in Zuid-Korea bevestigd

  De Zuid-Koreaanse politie heeft het overlijden bevestigd van de voortvluchtige eigenaar van de veerboot die in april dit jaar is gezonken. Daarbij kwamen toen ongeveer 300 mensen om het leven. Het lichaam van zakenman Yoo Byung Eun was al aangetroffen in juni in een veld in Suncheon, op 415 kilometer ten zuiden van Seoel, zo meldde het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap op gezag van de politie.

 • Sinds het begin van het Israëlische offensief in de Gazastrook zijn al meer dan 100.000 Palestijnen op de vlucht geslagen voor het geweld. Dat hebben de Verenigde Naties maandag gezegd.

 • De VN-Veiligheidsraad heeft maandag ingestemd met een resolutie die het neerhalen van het toestel in Oekraïne veroordeelt . De resolutie moet er verder voor zorgen dat het onderzoek naar de toedracht van de ramp onbelemmerd kan beginnen en dat de doden snel kunnen worden gerepatrieerd. De resolutie werd unaniem aangenomen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Kunst met snoep(©Kunst met snoep)

   Kunstenaar Jason Mecier uit San Francisco maakte voor zijn nieuwe tentoonstelling 'Candylebrity' in Los Angeles portretten van de allergrootste sterren. Maar in plaats van verf en een borstel gebruikte hij snoepgoed en een lijmpistool.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.