15/9/2012 06:59 | Door THD, www.belga.be

Topless foto Kate Middleton maandag ook in Italiaans magazine

De topless foto van de Britse kroonprinses Kate Middleton zal maandag ook in het Italiaanse tijdschrift "Chi" verschijnen. Dat blad is eveneens eigendom van uitgeverij Mondadori. Een ander blad van de groep, het Franse magazine Closer, publiceerde al de foto's. Kate en haar echtgenoot prins William hebben vrijdag reeds een kortgeding aangespannen tegen Closer.


Topless foto Kate Middleton maandag ook in Italiaans magazine

De foto's werden genomen terwijl het paar begin september op vakantie was in de Provence (Luberon). Op verschillende beelden, die genomen zijn met een telelens, is de prinses topless te zien. Closer besteedde liefst vijf pagina's aan de beelden. Maar Chi doet beter. Het blad maakte 26 pagina's vrij voor Kate onder de welluidende titel "De koningin is naakt". Mondadori is voor meer dan 50% in handen van Fininvest, de holding van de vroegere Italiaanse premier en mediamagnaat Silvio Berlusconi.

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • De familieleden van de vermiste vrouwen Lisanne Froon en Kris Kremers keren terug uit Panama naar Nederland. Dat heeft een woordvoerder van de familie Froon, Wil Ellenbroek, woensdag gezegd.

 • Bijna een miljoen Britten hebben vorig jaar een beroep gedaan op de voedselbanken, een "choquerende" toename van 163 procent vergeleken met 2012. Dit heeft de ngo Trussell Trust woensdag gezegd. De organisatie stelt onder meer de recente hervorming van het socialezekerheidsstelsel aan de kaak.

 • Jordanië heeft aan zijn grens met Syrië voor het eerst zijn luchtmacht ingezet. Gevechtspiloten vielen woensdag vier voertuigen aan. Volgens het leger werden ze volledig vernield. Over het aantal mogelijke slachtoffers zijn geen bijzonderheden bekend.

 • Een twaalfjarig meisje is een van de jongste moeders in Groot-Brittannië geworden. Het meisje uit het noorden van Londen werd bezwangerd door haar één jaar oudere vriendje en heeft afgelopen zondag na acht maanden een jongetje ter wereld gebracht. Dat berichtte het Britse persbureau PA woensdag.

 • Tientallen gewonden op de Tempelberg in Jeruzalem

  Bij rellen met de Israëlische ordestrijdkrachten zijn woensdag op de Tempelberg in Jeruzalem een 25-tal Palestijnen gewond geraakt. De politie zette traangas in tegen de Arabische gelovigen. Dat meldde het Palestijnse persbureau Wafa. Volgens de Israëlische politie hadden eerder tientallen jongere Palestijnen joodse bezoekers op de Tempelberg en de politie met stenen bestookt.

 • Nina Cassian, de als "Grande Dame" van de Roemeense poëzie gevierde dichteres, kunstenares en componiste, is dinsdag op 89-jarige leeftijd in New York overleden. Dat berichtte het Roemeense persbureau Mediafax woensdag onder aanhaling van haar familie. Cassian was voor haar door surrealisme beïnvloede, zinnelijk-intellectuele lyriek en haar levenswandel in Roemenië beroemd als bohemienne.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • NASA onthult 'Earth Photo of the Year'(©NASA onthult 'Earth Photo of the Year')

  NASA's 'Earth Photo of the Year' is een jaarlijkse wedstrijd die een selectie maakt van de mooiste foto's die in opdracht van NASA genomen werden van de Aarde.

heb je 't al gehoord

Internethit: dieren die vastzitten
.