15/6/2012 11:48 | Door MUA, www.belga.be

Vier kinderen gedood bij gezinsdrama in Nedersaksen

Bij een gezinsdrama in Ilsede, een gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen, heeft een man donderdagavond zijn vier jonge kinderen om het leven gebracht. Dat meldt de officier van justitie van de stad Hildesheim vrijdag. De 36-jarige man raakte nadien zwaargewond toen hj zelfmoord wilde plegen.


Aan de basis van het drama lagen echtelijke problemen. De echtgenote van de dader bevond zich in het buitenland toen ze donderdag een verontrustend sms'je kreeg van de man. Ze verwittigde familieleden, die op hun beurt de politie alarmeerden. In het huis aangekomen troffen agenten de lichamen aan van de 12-jarige dochter en de drie zonen van 5 tot 9 jaar. De man liet een afscheidsbrief achter en ligt in het ziekenhuis. Hij kon nog niet ondervraagd worden.

Skype
0Opmerking

meer artikels

 • "Niet ver van de grens met Algerije heeft de bemanning van het toestel van Air Algérie de vraag gekregen om door de slechte zichtbaarheid een omweg te maken", zegt een medewerker van Air Algérie die anoniem wenst te blijven. "Die vraag is er gekomen door de slechte zichtbaarheid en om te vermijden dat het tot een botsing zou komen met een ander vliegtuig, op de lijn Algiers-Bamako."

 • Het vermiste toestel van Air Algérie is niet in Mali, maar in Niger neergestort. Dat zegt althans de Algerijnse tv-zender Elnahar.

 • De VN-missie in Mali (Minusma) en de Franse soldaten in het land gaan proberen om het vermiste Algerijnse vliegtuig te lokaliseren. Dat heeft een bron bij Minusma meegedeeld. De kans dat het toestel in Mali is neergestort, lijkt reëel.

 • Geheime CIA-gevangenissen: Polen veroordeeld wegens "medeplichtigheid"

  Het Europees Hof voor de Mensenrechten (EHRM) heeft Polen vandaag veroordeeld wegens "medeplichtigheid" bij het oprichten van geheime CIA-gevangenissen voor vermoede terroristen. Warschau is veroordeeld voor haar rol bij de folterpraktijken die een Palestijn en een Saoediër moesten ondergaan op haar grondgebied, vooraleer ze werden overgebracht naar het Amerikaans detentiecentrum Guantanamo op Cuba, waar ze nog altijd vastzitten.

 • Aantal Nederlandse slachtoffers van crash MH17 verhoogd tot 194

  Het aantal Nederlanders dat is omgekomen bij de ramp met de Boeing van Malaysia Airlines is verhoogd van 193 naar 194. Dat meldt het Nederlands ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag.

 • Opnieuw lijkkisten vanuit Charkov op weg naar Nederland

  Vanuit Oekraïne zijn vandaag opnieuw lijkkisten onderweg met slachtoffers van de vliegtuigcrash van vorige week. In totaal worden, in twee toestellen, 74 lijkkisten naar Nederland overgevlogen. De toestellen komen rond 16.00 uur in Eindhoven aan.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

In de kijker

 • Kunst met snoep(©Kunst met snoep)

   Kunstenaar Jason Mecier uit San Francisco maakte voor zijn nieuwe tentoonstelling 'Candylebrity' in Los Angeles portretten van de allergrootste sterren. Maar in plaats van verf en een borstel gebruikte hij snoepgoed en een lijmpistool.

heb je 't al gehoord

Jennifer Lawrence verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld
.