09/5/2009 06:17 | Door Belga

"Magna bereikt principeakkoord met GM"

De Canadees-Oostenrijkse toeleverancier Magna heeft een principeakkoord bereikt met de Amerikaanse autoconstructeur General Motors (GM) over een overname van GM-dochter Opel. Dat melden verschillende media, waaronder Automotive News, BBC en het persagentschap Reuters, vrijdagnamiddag.


Skype
0Opmerking
"Magna bereikt principeakkoord met GM"De Canadees-Oostenrijkse toeleverancier Magna heeft een principeakkoord bereikt met de Amerikaanse autoconstructeur General Motors (GM) over een overname van GM-dochter Opel. Dat melden verschillende media, waaronder Automotive News, BBC en het persagentschap Reuters, vrijdagnamiddag.Belga2009-05-09T05:17:00

meer artikels

 • Op de voormalige site van Alken-Maes in Waarloos (Kontich) is het nieuwe bedrijventerrein Elzenbroek officieel in gebruik genomen. Het 2,5 hectare grote terrein kan in totaal 25 kmo's huisvesten en dat moet op termijn zowat 100 arbeidsplaatsen opleveren. Op dit moment hebben 9 bedrijven al een van de loodsen aangekocht. Het hele project heeft om en bij de 5 miljoen euro gekost, zo laat ontwikkelaar Global Estate Group weten in een persbericht.

 • Termont dreigt met jurdische stappen tegen afschakelplan

  De stad Gent dreigt met juridische stappen tegen het afschakelplan opgesteld in opdracht van de regering. Dat zegt burgemeester Daniël Termont. Gent voelt zich benadeeld door het afschakelplan, vooral omdat 180 havenbedrijven zonder stroom dreigen te vallen.

 • Aandeel Alibaba schiet omhoog

  Het Chinese internetbedrijf Alibaba heeft zijn introductie aan de beurs in New York glansrijk doorstaan. De eerste aandelen werden ruim 2 uur na de openingsbel op Wall Street voor 92,70 dollar verhandeld, ruim 36 procent boven de introductiekoers.

 • "Financiële kennis vrouwen ondermaats"

  De financiële kennis van vrouwen, en van zaakvoersters in het bijzonder, is ondermaats. Dat blijkt uit bevragingen door Markant. De netwerkorganisatie voor vrouwen gaat daarom de komende twee jaar de financiële kennis van vrouwen bijspijkeren via opleidingen.

 • Gent eist herziening afschakelplan voor haven

  De stad Gent gaat niet akkoord met het afschakelplan en eist een herziening waarbij de Gentse haven gespaard wordt. In het slechtste geval eist de stad dat de haven als laatste uitgeschakeld wordt, zo staat in een open brief aan staatssecretaris voor Energie Catherine Fonck.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.