09/5/2009 06:17 | Door Belga

"Magna bereikt principeakkoord met GM"

De Canadees-Oostenrijkse toeleverancier Magna heeft een principeakkoord bereikt met de Amerikaanse autoconstructeur General Motors (GM) over een overname van GM-dochter Opel. Dat melden verschillende media, waaronder Automotive News, BBC en het persagentschap Reuters, vrijdagnamiddag.


Skype
0Opmerking
"Magna bereikt principeakkoord met GM"De Canadees-Oostenrijkse toeleverancier Magna heeft een principeakkoord bereikt met de Amerikaanse autoconstructeur General Motors (GM) over een overname van GM-dochter Opel. Dat melden verschillende media, waaronder Automotive News, BBC en het persagentschap Reuters, vrijdagnamiddag.Belga2009-05-09T05:17:00

meer artikels

 • Rusland verbiedt invoer groenten en fruit uit Polen

  Rusland verbiedt vanaf zaterdag de invoer van nagenoeg alle soorten groenten en fruit uit Polen. De beslissing werd volgens de Russische voedselautoriteiten genomen omwille van "herhaaldelijke schendingen" rond certificaten en quarantaineprocedures. Het is opvallend dat het verbod er komt net na het akkoord over nieuwe Europese sancties tegen Rusland.

 • Belgische koe wordt uitgemolken

  Er wordt in België steeds meer melk geproduceerd (+22,5 procent tussen 2006 en 2013) met steeds minder koeien (-18,3 procent melkkoeien tussen 2000 en 2012). Dat blijkt vandaag uit een studie van de FOD Economie. Een melkkoe leverde in 2006 jaarlijks ongeveer 5.903 liter, waar dat in 2012 uitkwam op 6.829 liter, een stijging met 15,7 procent.

 • Inflatie in België stijgt naar 0,34 procent

  De prijzen in België zijn in juli met 0,34 procent gestegen tegenover vorig jaar. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. In juni bedroeg het inflatiecijfer maar 0,27 procent.

 • Webwinkel laat pakjes ook op zondag leveren

  Webwinkel Coolblue levert vanaf 30 augustus ook pakjes af op zondag. Ze werkt daarvoor samen met het Nederlandse postbedrijf PostNL, zo deelt de webwinkel vandaag mee.

 • Total grijpt in na tegenvallend kwartaal

  Het Franse energieconcern Total gaat de komende 3 jaar fors in de kosten snijden na een tegenvallende prestatie in het tweede kwartaal. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Kunst met stukken van oude fietsen(©Kunst met stukken van oude fietsen)

  Fietsfanaat Jenny Beatty (31) maakte een reeks iconische kunstwerken na - met stukken van oude fietsen. De '100 Hoopties' collectie van de New Yorkse is het resultaat van een uitdaging waarbij ze honderd dagen lang iedere dag (van 7 april tot en met 15 juli) een iconisch stuk zou namaken met resten van oude fietsen. 

.