09/8/2008 07:23 | Door Belga

Slotnotering Bel 20-index op 29/08

Slotnoteringen van de aandelen voor de samenstellin van de Bel 20-index. (Tussen haakjes vorige notering).


Skype
0Opmerking
Slotnotering Bel 20-index op 29/08Slotnoteringen van de aandelen voor de samenstellin van de Bel 20-index. (Tussen haakjes vorige notering).Belga2008-08-09T06:23:00

meer artikels

 • Nulgroei verhindert creatie van jobs in de technologische sector

  Agoria gaat nog steeds uit van een nulgroei voor de technologische sector in 2014. Dat verhindert de creatie van nieuwe jobs. Om banen te creëren moet de concurrentiepostie tegenover het buitenland daarom omhoog. "We vragen geen cadeau's, maar incentives voor groei."

 • Net als in de twee voorgaande maanden is het aantal faillissementen in België in september flink afgenomen. Er gingen in de voorbije maand 1.211 bedrijven over de kop, tegen 1.374 in september 2013. Dat meldt Graydon Belgium, leverancier van handelsinformatie.

 • Zuivelproducent FrieslandCampina wil zijn vestiging in Sleidinge sluiten en de productie overbrengen naar Aalter. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Er werken 134 mensen in Sleidinge.

 • "Spijtig dat we in België kenmerken uit derdewereldlanden zouden overnemen"

  Indien het de komende winters tot een blackout zou komen, dan is dit voor Agoria, de federatie van de technologische sector, een slechte zaak. "Het zou wel heel spijtig zijn dat we in België een aantal kenmerken van de derdewereldlanden zouden overnemen. Dat zou onaanvaardbaar zijn", zei CEO Marc Lambotte woensdag tijdens een persconferentie over de staat en eisen van de sector.

 • Aantal Vlaamse werkzoekenden met 2,3 procent toegenomen in september

  Vlaanderen telt eind september 242.084 niet-werkende werkzoekenden. Dat zijn er 5.409 (2,3 procent) meer dan vorig jaar. Dat meldt Vlaams minister van Werk Philippe Muyters vandaag. De toename van het aantal werkzoekenden wordt wel maand na maand kleiner.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

.