09/8/2008 07:23 | Door Belga

Slotnotering Bel 20-index op 29/08

Slotnoteringen van de aandelen voor de samenstellin van de Bel 20-index. (Tussen haakjes vorige notering).


Skype
0Opmerking
Slotnotering Bel 20-index op 29/08Slotnoteringen van de aandelen voor de samenstellin van de Bel 20-index. (Tussen haakjes vorige notering).Belga2008-08-09T06:23:00

meer artikels

  • Op hun overleg in Milaan hebben de Europese ministers van Financiën aan de Europese Commissie en de Europese Investeringsbank (EIB) gevraagd om tegen december een overzicht te maken van concrete projecten waarin geïnvesteerd kan worden. "De economische toestand verslechtert overal", becommentarieerde de Duitse minister Wolfgang Schäuble.

  • Air France schrapt vluchten als piloten maandag staken

    Air France schrapt vanaf maandag circa 50 procent van de vluchten als piloten van de Franse luchtvaartmaatschappij daadwerkelijk gaan staken. Dat zei topman Frédéric Cagey van het Franse zusterbedrijf van KLM zaterdag op de Franse radio.

  • De rijkste 500 Franse families hebben onder meer via 54 holdings 17 miljard euro in België geparkeerd. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd en L'Echo. Van de top 100 is een vijfde op een of andere manier aanwezig in ons land. Tien procent van die top is ondertussen al in België gedomicilieerd, onder meer om aan de Franse vermogensbelasting te ontsnappen.

  • De vereffenaars van Arco gaan eind deze maand of begin oktober een geding inleiden voor het Europese Hof van Justitie in Luxemburg, om de beslissing van de Europese Commissie rond de waarborgregeling te laten vernietigen. Dat zegt advocaat Christian Van Buggenhout vrijdag. Door die beslissing van de Europese Commissie moest Arco zowat 150 miljoen euro "steun" terugbetalen aan de Belgische staat. Het vehikel is echter in vereffening: door in beroep te gaan wordt dus vooral tijd gewonnen.

  • Vodafone toont interesse voor Liberty Global

    Voor "een goede prijs" zou Vodafone de overname overwegen van de Amerikaanse kabelgroep Liberty Global. Dat heeft de CEO van de Britse telecomreus, Vittorio Colao, vrijdag gezegd toen hem gevraagd werd of de kabelgroep een goede aanvulling zou zijn voor bedrijf. Liberty Global is de meerderheidsaandeelhouder van Telenet.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

.