09/12/2008 08:07 | Door Belga

Ook werkonderbrekingen bij De Morgen

Bij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.


Skype
0Opmerking
Ook werkonderbrekingen bij De MorgenBij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.Belga2008-12-09T07:07:00

meer artikels

 • Voor het eerst in 2014 werden er in de maand juni meer nieuwe bedrijven in België opgericht dan in dezelfde periode in 2013. Dat blijkt uit de Startersbarometer van bedrijfsinformatiespecialist Graydon. De bescheiden verbetering (108 bedrijven extra) is uitsluitend te danken aan de heropleving van de ondernemingszin in Vlaanderen. In Wallonië lijkt het aantal start-ups in vrije val. Dat schrijven De Standaard en Le Soir vandaag.

 • "Beursgang Alibaba grootste ooit"

  De beursgang van het Chinese webwinkelbedrijf Alibaba is wel degelijk de grootste aller tijden. De begeleidende banken hebben immers gebruikgemaakt van hun recht om extra aandelen af te nemen, zo vernam het agentschap Bloomberg van een persoon die vertrouwd is met het dossier.

 • Nieuwe staking bij Amazon in Duitsland

  In Duitsland heeft de vakbond Verdi het personeel van onlinewinkel Amazon opgeroepen om opnieuw te staken. De staking zou maandagochtend van start gaan in Leipzig, Bad Hersfeld, Graben en Rheinberg en minstens tot dinsdagavond duren.

 • G20 nog oneens over groeimaatregelen

  De 20 invloedrijkste industrielanden zijn het er nog niet over eens hoe de economische groei in de periode tot 2018 met 2 procent moet worden opgevoerd. Dat bleek zondag na afloop van een vergadering van de ministers van Financiën en centrale bankiers van de G20 in de Australische stad Cairns.

 • Oproep aan piloten Air France tot compromis

  De Franse regering wil een einde aan de staking bij luchtvaartmaatschappij Air France, waar een groot deel van de piloten al bijna een week niet aan de slag is gegaan. Staatssecretaris Alain Vidalies (Transport) riep de vliegeniers vandaag op de radiozender France Info op tot een compromis.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.