09/12/2008 08:07 | Door Belga

Ook werkonderbrekingen bij De Morgen

Bij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.


Skype
0Opmerking
Ook werkonderbrekingen bij De MorgenBij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.Belga2008-12-09T07:07:00

meer artikels

 • Toerisme Vlaanderen opent vertegenwoordiging in Brazilië

  De toeristische troeven van Vlaanderen en Brussel worden vanaf nu actief gepromoot in Brazilië. Toerisme Vlaanderen heeft daarvoor een vertegenwoordiging geopend in het Zuid-Amerikaanse land, zo maakte het woensdag bekend. In 2012 waren Braziliaanse bezoekers goed voor 93.000 overnachtingen in Vlaanderen en Brussel, vier keer meer dan in 2003.

 • ACV vreest voor arbeidsomstandigheden bij Swissport Belgium

  De christelijke vakbond ACV-Transcom is ongerust over de plannen van afhandelaar Swissport Belgium om zijn schoonmaakactiviteiten uit te besteden. "De arbeidsomstandigheden van de meer dan 400 betrokken werknemers zullen zwaar onder druk komen", luidt het in een persbericht. De vakbond sluit acties in het bedrijf de komende dagen niet uit.

 • Voedingsindustrie groeide verder in 2013, maar wil meer

  De Belgische voedingsindustrie is het voorbije jaar opnieuw gegroeid. De omzet steeg met 1,5 procent, terwijl de totale industrie haar omzet nog met 3,3 procent zag dalen. De voedingsindustrie is daarmee de belangrijkste geworden in België, goed voor 27 procent van alle industriële ondernemingen in België. Dat blijkt uit het jaarverslag van sectororganisatie Fevia.

 • Portugal heeft woensdag met succes obligaties uitgegeven met een looptijd van tien jaar. Het land haalde 750 miljoen euro op tegen een gemiddelde rente van 3,575 procent. Het was de eerste uitgifte van een langlopende staatslening sinds Portugal in 2011 noodsteun kreeg van de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

 • Swissport Belgium wil schoonmaakactiviteiten uitbesteden

  Afhandelaar Swissport Belgium wil het schoonmaken van vliegtuigen in de toekomst laten uitvoeren door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. De geplande uitbesteding zal geen gevolgen hebben voor de betrokken werknemers, zo is woensdag meegedeeld tijdens een bijzondere ondernemingsraad.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

.