09/12/2008 08:07 | Door Belga

Ook werkonderbrekingen bij De Morgen

Bij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.


Skype
0Opmerking
Ook werkonderbrekingen bij De MorgenBij de krant De Morgen hebben de journalisten dinsdag kortstondig het werk neergelegd als protest tegen het geplande ontslag van 26 collega's. Er zijn naar verluidt geen gevolgen voor de krant van woensdag.Belga2008-12-09T07:07:00

meer artikels

 • Franse fabrikant van elektrische wagens Mia trekt stekker uit

  De Franse fabrikant van elektrische wagens Mia legt de boeken neer. De activa van het bedrijf worden in september geveild. Dat melden Franse media vandaag.

 • Audi boekt recordsemester

  De Duitse luxewagenbouwer Audi heeft tijdens de eerste helft van dit jaar een omzet van 26,7 miljard gerealiseerd, een stijging met 5,8 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2013. Dat heeft de autobouwer vandaag bekendgemaakt in Ingolstadt. Audi verkocht 869.355 wagens (+11,4 procent), een nieuw record. Het merk met de vier ringen hoopt dit jaar 1,6 miljoen wagens te verkopen.

 • Nederlandse belangenorganisatie Consumentenclaim start massaclaim tegen Fortis

  In navolging van andere belangenorganisaties begint ook het Nederlandse ConsumentenClaim een procedure tegen Ageas, de rechtsopvolger van Fortis. Consumentenclaim biedt gedupeerde Fortis-beleggers de mogelijkheid om op basis van no cure no pay mee te doen aan een massaclaim, zo meldt de Nederlandse massaclaimspecialist vandaag.

 • Barco verkoopt Duitse dochter Orthogon aan Exelis

  Visualisatiespecialist Barco verkoopt zijn Duitse dochteronderneming Orthogon voor 13 miljoen euro aan het Amerikaanse Exelis. Dat heeft Barco vrijdagochtend bekendgemaakt.

 • India blokkeert WTO-deal

  Onderhandelaars binnen de Wereldhandelsorganisatie (WTO) zijn er niet in geslaagd hun vorig jaar bereikte vrijhandelsakkoord over de volgende horde te tillen. Bezwaren van India konden niet op tijd worden verholpen, waardoor de deadline voor de ratificatie van het verdrag zonder succes verliep.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Kunst met stukken van oude fietsen(©Kunst met stukken van oude fietsen)

  Fietsfanaat Jenny Beatty (31) maakte een reeks iconische kunstwerken na - met stukken van oude fietsen. De '100 Hoopties' collectie van de New Yorkse is het resultaat van een uitdaging waarbij ze honderd dagen lang iedere dag (van 7 april tot en met 15 juli) een iconisch stuk zou namaken met resten van oude fietsen. 

.