09/8/2008 08:18 | Door Belga

Bellens' interne steun maar erg beperkt

Didier Bellens, die uitzicht heeft op een nieuw contract als gedelegeerd bestuurder van Belgacom, heeft in het bedrijf nog maar weinig steun. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Dat doet ernstige vragen rijzen over zijn herintrede voor zes jaar. Het personeel van de telecomgroep houdt rekening met ingrepen en het spontane vertrek van heel wat werknemers.


Skype
0Opmerking
Bellens' interne steun maar erg beperktDidier Bellens, die uitzicht heeft op een nieuw contract als gedelegeerd bestuurder van Belgacom, heeft in het bedrijf nog maar weinig steun. Dat schrijft De Tijd vrijdag. Dat doet ernstige vragen rijzen over zijn herintrede voor zes jaar. Het personeel van de telecomgroep houdt rekening met ingrepen en het spontane vertrek van heel wat werknemers.Belga2008-08-09T07:18:00

meer artikels

  • Engineeringbedrijf Hamon heeft fouten in de boekhouding van de voorbije jaren ontdekt. De gecumuleerde impact van die fouten bedraagt 40,9 miljoen euro. Het bedrijf dat onder meer industriële koelingen bouwt, zegt dat er geen gevolgen zijn voor de cashflow, maar zal wel in september een kapitaalverhoging moeten doorvoeren van "minstens 20 miljoen euro". Na die mededeling in het resultatenbericht voor het eerste semester incasseert het aandeel rake klappen.

  • Het Oostendse helikopterbedrijf NHV heeft een fusieovereenkomst getekend met de Noorse sectorgenoot Blueway. Dat meldt het helikopterdienstenbedrijf donderdag. Het fusiebedrijf zal naar eigen zeggen meteen een topspeler zijn binnen de Europese sector.

  • Bankenwet verhindert dat Sophie Dutordoir bestuurder wordt bij Quest for Growth

    Voormalig Electrabel-topvrouw Sophie Dutordoir kan dan toch geen onafhankelijk bestuurder worden bij Quest for Growth. De cumulbeperking in de nieuwe bankenwet verhindert dat Dutordoir bestuurder wordt bij de Leuvense beleggingsvennootschap, zo betreurt het bedrijf donderdag.

  • Bouwgroep CFE kan met dank aan baggerbedrijf DEME voor het eerste halfjaar goede groeicijfers presenteren. Zo kwam de omzet op vergelijkbare basis 12,4 procent hoger uit op 1,77 miljard euro. De winst ging meer dan 3,5 keer hoger van 17,4 miljoen tot 63,6 miljoen euro.

  • De Antwerpse holding Ackermans & Van Haaren heeft in het eerste semester een nettowinst van 96,4 miljoen euro in de boeken geschreven, goed voor een stijging met 1,6 procent ten opzichte van de eerste zes maanden van 2013. AvH dankt de winstsprong voornamelijk aan een "aanzienlijke verbetering van het resultaat van de deelnemingen".

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

  • Een prachtig bloementapijt in Brussel(©Een prachtig bloementapijt in Brussel)

    De Brusselse Grote Markt stond weer in volle bloei! Iedere twee jaar wordt er een oogverblindend bloementapijt van begonia's neergelegd. Klik mee voor een reeks uiterst kleurrijke foto's.

.