09/5/2009 07:16 | Door Belga

Belangrijkste koersschommelingen Beurs van Brussel op 19/05

Belangrijkste koersschommelingen op de Beurs van Brussel.


Skype
0Opmerking
Belangrijkste koersschommelingen Beurs van Brussel op 19/05Belangrijkste koersschommelingen op de Beurs van Brussel.Belga2009-05-09T06:16:00

meer artikels

 • Zowat 16.000 mensen betogen in Tokio tegen heropstart kernreactoren

  Circa 16.000 mensen hebben vandaag in Tokio betoogd tegen de plannen van de Japanse regering om de nucleaire reactoren die veilig verklaard zijn opnieuw op te starten. Bij de Japanse bevolking heerst nog steeds grote ongerustheid na de atoomramp van Fukushima.

 • De gemiddelde Belg heeft het op twee na grootste nettovermogen ter wereld. Enkel in Zwitserland en de Verenigde Staten ligt het gemiddelde nettovermogen per inwoner hoger, zo blijkt vandaag uit het "Global Wealth Report" van de Duitse verzekeraar Allianz. Nederland staat op de vierde plaats.

 • Brussels Airlines ziet passagiersaantal met 12 procent stijgen tussen januari en augustus

  Brussels Airlines heeft tussen januari en augustus zowat een half miljoen passagiers meer verwelkomd aan boord van haar vluchten dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Het gaat om een stijging met 12 procent, zo meldt de luchtvaartmaatschappij vandaag. Vrijdag 19 september was een recorddag, met 25.753 passagiers.

 • EDF Luminus mikt op energiediensten met participatie in herstelnetwerk

  EDF Luminus, de op één na grootste speler op de Belgische energiemarkt, heeft een belang van 50 procent genomen in Rami Services, een netwerk van herstelbedrijven.

 • Ryanair wil volgend jaar vijfde meer reizigers in België

  Ryanair mikt voor 2015 op een groei met 20 procent van het aantal passagiers in België tot 6,5 miljoen klanten. Er komen daartoe onder meer vijf nieuwe routes in de zomerdienstregeling: een vanaf Zaventem en vier vanaf Charleroi. De Ierse lagekostenmaatschappij wil ook de bezettingsgraad opkrikken, zo klonk het vandaag bij de voorstelling van de Belgische plannen voor volgend jaar.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.