09/5/2009 07:16 | Door Belga

Belangrijkste koersschommelingen Beurs van Brussel op 19/05

Belangrijkste koersschommelingen op de Beurs van Brussel.


Skype
0Opmerking
Belangrijkste koersschommelingen Beurs van Brussel op 19/05Belangrijkste koersschommelingen op de Beurs van Brussel.Belga2009-05-09T06:16:00

meer artikels

  • De Nederlandse retailgroep Macintosh zet alle Belgische winkels van zijn schoenenketen Scapino stop. Dat blijkt vandaag uit een persbericht van de groep, die ook Brantano bezit. Het bedrijf kondigt een "aanscherping van de strategie" aan. Daarom komt ook woningdecoratieketen Kwantum in de etalage.

  • De West-Vlaamse technologiespecialist Barco heeft er geen al te best eerste kwartaal op zitten. Zo daalde de omzet met 12,3 procent in vergelijking met diezelfde periode vorig jaar. Toch houdt Barco vast aan de eerder vooropgestelde jaarprognoses.

  • Onverwachte wissel aan top van bpost

    Enkele maanden na ceo Johnny Thijs verlaat nu ook Martine Durez, de voorzitster van de raad van bestuur van bpost, het postbedrijf. Dat schrijven De Tijd en L'Echo.

  • Facebook verdrievoudigt winst

    Facebook heeft in het eerste kwartaal van dit jaar drie keer meer winst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de cijfers die de sociale netwerksite woensdag bekendmaakte.

  • Apple heeft in het tweede kwartaal van het gebroken boekjaar 2013/2014 43,7 miljoen iPhones verkocht in vergelijking met 37,4 miljoen stuks een jaar eerder. Het hoger dan verwachte volume lag aan de basis van een recordomzet in de periode. Dat maakte het Amerikaanse technologiebedrijf woensdag bekend.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

.