22/10/2010 04:48 | Door VKB, www.belga.be

Colruyt voortaan langer open

Colruyt-winkels zijn vanaf maandag voortaan al open om 8.30 uur, een half uur vroeger dan nu. Op zaterdag blijven ze een uur langer open, tot 20 uur. Dat meldt Colruyt vrijdag in een persbericht.


"We merkten dat er meer en meer klanten al voor 9 uur voor de deur van de winkel stonden", zegt Jean-Pierre Roelands in een persbericht. "En op zaterdagavond bereikten we regelmatig een piek tegen 19 uur." Colruyt deed daarom onderzoek, en daaruit bleek dat bijna een derde van de klanten vragende partij was voor ruimere openingsuren. Op vrijdag blijven de winkels voortaan overigens ook in Wallonië open tot 21 uur.

Skype
0Opmerking
Colruyt voortaan langer openColruyt-winkels zijn vanaf maandag voortaan al open om 8.30 uur, een half uur vroeger dan nu. Op zaterdag blijven ze een uur langer open, tot 20 uur. Dat meldt Colruyt vrijdag in een persbericht.VKBwww.belga.be2010-10-22T15:48:532010-10-22T15:48:53"We merkten dat er meer en meer klanten al voor 9 uur voor de deur van de winkel stonden", zegt Jean-Pierre Roelands in een persbericht. "En op zaterdagavond bereikten we regelmatig een piek tegen 19 uur." Colruyt deed daarom onderzoek, en daaruit bleek dat bijna een derde van de klanten vragende partij was voor ruimere openingsuren. Op vrijdag blijven de winkels voortaan overigens ook in Wallonië open tot 21 uur.

meer artikels

 • BNP Paribas Fortis - "Doelstelling besparingsplan geen eenvoudige opdracht gezien lage rente"

  BNP Paribas Fortis streeft met zijn "Bank for the Future"-plan naar een cost-income-ratio van 70 procent binnen twee jaar in België. Nu staat deze ratio nog op 72,6 procent. Topman Max Jadot bevestigde vrijdag in een toelichting bij de resultaten dat hij vasthoudt aan de doelstelling, maar dat dit geen gemakkelijke klus wordt. De topman verwees naar de lage intrestvoeten en naar de stijging van de (banken)taksen. Extra besparingsmaatregelen zijn momenteel niet aan de orde, het lijkt erop dat men eerder extra inkomsten zal proberen binnenhalen.

 • Telenet investeert in de komende vijf jaar 500 miljoen euro in zijn kabelnetwerk om de snelheid naar 1 gigabit te seconde te verhogen.

 • De inflatie in de eurozone is in augustus volgens een eerste snelle schatting uitgekomen op 0,3 procent. In juli was er nog sprake van 0,4 procent inflatie op jaarbasis, zo meldt de Europese statistiekdienst Eurostat vrijdag. Het gaat om het laagste peil in bijna vijf jaar.

 • Malaysia Airlines schrapt 6.000 arbeidsplaatsen

  Malaysia Airlines, dat dit jaar getroffen werd door zowel de verdwijning als het neerstorten van een toestel, schrapt 6.000 arbeidsplaatsen. Dat is bijna een derde van het totale personeelsbestand van de nationale luchtvaartmaatschappij van Maleisië. Er wordt ook gesnoeid in het netwerk. De CEO, wiens contract normaal eind volgende maand afliep, wordt midden volgend jaar vervangen. Dat maakte de grootaandeelhouder, het Maleisische staatsfonds Khazanah, vrijdag bekend.

 • De nieuwe topman van vastgoedgroep Century 21 Benelux, Geoffroy de Wilde, wil de dienstverlening van de vastgoedmakelaars uitbreiden. Dat staat te lezen in een persbericht van de groep die de grootste herstructurering doorvoert sinds de oprichting in ons land in 1995. De Belgische marktleider op het vlak van residentieel vastgoed wordt voor 100 procent overgenomen door investeringsmaatschappij Avana Capital Investment en wil haar positie in België, Luxemburg en Nederland fors versterken.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Een prachtig bloementapijt in Brussel(©Een prachtig bloementapijt in Brussel)

  De Brusselse Grote Markt stond weer in volle bloei! Iedere twee jaar wordt er een oogverblindend bloementapijt van begonia's neergelegd. Klik mee voor een reeks uiterst kleurrijke foto's.

.