22/10/2010 04:48 | Door VKB, www.belga.be

Colruyt voortaan langer open

Colruyt-winkels zijn vanaf maandag voortaan al open om 8.30 uur, een half uur vroeger dan nu. Op zaterdag blijven ze een uur langer open, tot 20 uur. Dat meldt Colruyt vrijdag in een persbericht.


"We merkten dat er meer en meer klanten al voor 9 uur voor de deur van de winkel stonden", zegt Jean-Pierre Roelands in een persbericht. "En op zaterdagavond bereikten we regelmatig een piek tegen 19 uur." Colruyt deed daarom onderzoek, en daaruit bleek dat bijna een derde van de klanten vragende partij was voor ruimere openingsuren. Op vrijdag blijven de winkels voortaan overigens ook in Wallonië open tot 21 uur.

Skype
0Opmerking
Colruyt voortaan langer openColruyt-winkels zijn vanaf maandag voortaan al open om 8.30 uur, een half uur vroeger dan nu. Op zaterdag blijven ze een uur langer open, tot 20 uur. Dat meldt Colruyt vrijdag in een persbericht.VKBwww.belga.be2010-10-22T15:48:532010-10-22T15:48:53"We merkten dat er meer en meer klanten al voor 9 uur voor de deur van de winkel stonden", zegt Jean-Pierre Roelands in een persbericht. "En op zaterdagavond bereikten we regelmatig een piek tegen 19 uur." Colruyt deed daarom onderzoek, en daaruit bleek dat bijna een derde van de klanten vragende partij was voor ruimere openingsuren. Op vrijdag blijven de winkels voortaan overigens ook in Wallonië open tot 21 uur.

meer artikels

 • Total grijpt in na tegenvallend kwartaal

  Het Franse energieconcern Total gaat de komende 3 jaar fors in de kosten snijden na een tegenvallende prestatie in het tweede kwartaal. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

 • Base boekt minder omzet

  De omzet van Base Company, de Belgische tak van het Nederlandse telecombedrijf KPN, lag in het tweede kwartaal met 178 miljoen euro 2,7 procent lager dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van KPN. De aangroei van postpaid-klanten bij Base vertraagt.

 • UCB ziet omzet en winst stijgen

  Chemiebedrijf UCB heeft in de eerste jaarhelft van 2014 meer omzet en winst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt het bedrijf vandaag. De prognose voor dit jaar wordt bevestigd.

 • Melexis verhoogt jaarverwachtingen opnieuw

  Het Ieperse technologiebedrijf Melexis, dat vooral levert aan de automobielsector, heeft voor de tweede keer dit jaar zijn vooruitzichten voor 2014 verhoogd. Dat staat in het persbericht over de resultaten van het tweede kwartaal. Die waren beter dan verwacht.

 • Mobistar besteedt groot deel IT-activiteiten uit aan Indiaas bedrijf

  Mobistar heeft de al maanden lopende onderhandelingen afgerond om een groot deel van de informatica-activiteiten uit te besteden. De telecomoperator gaat daarvoor in zee met Tech Mahindra uit India, zo meldt Le Soir vandaag. Volgens de directie vallen er geen naakte ontslagen: de 150 betrokken werknemers zullen waarschijnlijk in de herfst de overstap maken naar het Indiase bedrijf.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Kunst met stukken van oude fietsen(©Kunst met stukken van oude fietsen)

  Fietsfanaat Jenny Beatty (31) maakte een reeks iconische kunstwerken na - met stukken van oude fietsen. De '100 Hoopties' collectie van de New Yorkse is het resultaat van een uitdaging waarbij ze honderd dagen lang iedere dag (van 7 april tot en met 15 juli) een iconisch stuk zou namaken met resten van oude fietsen. 

.