08/10/2012 11:31 | Door MVL, www.belga.be

Belg blijft sparen

De Belgen blijven hun spaarboekjes trouw, ondanks de steeds lagere rentevoeten. In augustus stond 229,25 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een nieuw record, zo blijkt uit gegevens van de Nationale Bank.


Belg blijft sparen

De spaarrekeningen stapelen record na record op. Het nieuwe record ligt wel niet veel hoger dan het vorige van juli (229,16 miljard): geen honderd miljoen euro verschil dus.

Skype
0Opmerking
Belg blijft sparenDe Belgen blijven hun spaarboekjes trouw, ondanks de steeds lagere rentevoeten. In augustus stond 229,25 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een nieuw record, zo blijkt uit gegevens van de Nationale Bank.MVLwww.belga.be2012-10-08T10:31:492012-10-08T10:31:49De spaarrekeningen stapelen record na record op. Het nieuwe record ligt wel niet veel hoger dan het vorige van juli (229,16 miljard): geen honderd miljoen euro verschil dus.Belg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparen

meer artikels

 • Brussels Airlines ziet passagiersaantal met 12 procent stijgen tussen januari en augustus

  Brussels Airlines heeft tussen januari en augustus zowat een half miljoen passagiers meer verwelkomd aan boord van haar vluchten dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Het gaat om een stijging met 12 procent, zo meldt de luchtvaartmaatschappij vandaag. Vrijdag 19 september was een recorddag, met 25.753 passagiers.

 • EDF Luminus mikt op energiediensten met participatie in herstelnetwerk

  EDF Luminus, de op één na grootste speler op de Belgische energiemarkt, heeft een belang van 50 procent genomen in Rami Services, een netwerk van herstelbedrijven.

 • Ryanair wil volgend jaar vijfde meer reizigers in België

  Ryanair mikt voor 2015 op een groei met 20 procent van het aantal passagiers in België tot 6,5 miljoen klanten. Er komen daartoe onder meer vijf nieuwe routes in de zomerdienstregeling: een vanaf Zaventem en vier vanaf Charleroi. De Ierse lagekostenmaatschappij wil ook de bezettingsgraad opkrikken, zo klonk het vandaag bij de voorstelling van de Belgische plannen voor volgend jaar.

 • Rudy De Leeuw: "Dit is het begin van het verzet"

  Duizenden vakbondsmilitanten zijn vandaag naar het Brusselse Muntplein getrokken om te betogen tegen de plannen van de regeringsonderhandelaars. "Dit is nog maar het begin van het verzet", zegt ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw.

 • "Sinds de oprichting van Philips in 1891 staat Philips gelijk aan licht en maakt het onderdeel uit van het DNA van het concern. Lighting is wereldwijd nog steeds de grootste divisie van Philips. Dat Philips nu de navelstreng met licht doorknipt zal, ongeacht de beweegredenen, met name bij werknemers van Philips Lighting voelen als verraad", zegt bestuurder Ron van Baden van de Nederlandse vakbond FNV Bondgenoten in reactie op de aankondiging van het technologieconcern dat het opsplitst in twee bedrijven.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.