08/10/2012 11:31 | Door MVL, www.belga.be

Belg blijft sparen

De Belgen blijven hun spaarboekjes trouw, ondanks de steeds lagere rentevoeten. In augustus stond 229,25 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een nieuw record, zo blijkt uit gegevens van de Nationale Bank.


Belg blijft sparen

De spaarrekeningen stapelen record na record op. Het nieuwe record ligt wel niet veel hoger dan het vorige van juli (229,16 miljard): geen honderd miljoen euro verschil dus.

Skype
0Opmerking
Belg blijft sparenDe Belgen blijven hun spaarboekjes trouw, ondanks de steeds lagere rentevoeten. In augustus stond 229,25 miljard euro op de spaarboekjes. Dat is een nieuw record, zo blijkt uit gegevens van de Nationale Bank.MVLwww.belga.be2012-10-08T10:31:492012-10-08T10:31:49De spaarrekeningen stapelen record na record op. Het nieuwe record ligt wel niet veel hoger dan het vorige van juli (229,16 miljard): geen honderd miljoen euro verschil dus.Belg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparenBelg blijft sparen

meer artikels

 • Meeste bedrijven niet verzekerd tegen stroompanne

  Ondernemers hebben nog veel werk aan de winkel om zich in te dekken tegen stroomtekorten. Dat blijkt uit een rondvraag van Unizo bij 700 ondernemers, waarover De Standaard vandaag bericht. Ruim acht op de tien zijn niet verzekerd voor schade die voortvloeit uit stroomonderbrekingen.

 • Zeeland Seaports en Gent praten over fusie

  De Gentse haven en Zeeland Seaports, dat Terneuzen en Vlissingen overkoepelt, onderzoeken hoe ze nog meer kunnen samenwerken. De havenbesturen werken elk aan een strategisch plan waarin ze alle opties bespreken, zelfs een fusie. Dat schrijft De Tijd.

 • Personeel Belfius Bank verhuist naar Dexia-toren

  Na een doorlichting van haar operationele kosten wil staatsbank Belfius 60 miljoen euro extra besparen. De opvallendste maatregel? Het bankpersoneel moet nog dit jaar voltallig verhuizen naar de Rogier-toren, vroeger bekend als de Dexia-toren. De ex-hoofdzetel van het Gemeentekrediet aan de Pachecolaan wordt wellicht verhuurd of verkocht. Dat berichten De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

 • Eind augustus hadden al 599 horecazaken zich geregistreerd voor een vrijwillige installatie van de witte kassa, amper 1,2 procent van de 50.000 zaken die voor de maatregel in aanmerking komen. Dat schrijft Le Soir vandaag. Vanaf 2015 wordt de zogenaamde slimme kassa, bedoeld om zwartwerk tegen te gaan, verplicht.

 • België heeft het voorbije jaar zijn concurrentievermogen licht verbeterd tegenover vorig jaar, maar het zakt toch een plaatsje in het Global Competitiveness Report, de jaarlijks competitiviteitsranglijst van het World Economic Forum (WEF). België staat nu op de 18de plaats, zo maakte het WEF in de nacht van dinsdag op woensdag bekend in het Zwitserse Genève. Bovenaan duiken de Verenigde Staten de top 3 binnen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Een prachtig bloementapijt in Brussel(©Een prachtig bloementapijt in Brussel)

  De Brusselse Grote Markt stond weer in volle bloei! Iedere twee jaar wordt er een oogverblindend bloementapijt van begonia's neergelegd. Klik mee voor een reeks uiterst kleurrijke foto's.

.