Enkele dingen die je moet weten over MSN België

1. Belofte tot de waarheid
 • MSN garandeert dat de kwaliteit van redactionele content op haar netwerk voldoet aan de journalistieke gelofte van waarheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Commerciële informatie of opinie wordt zichtbaar anders weergegeven dan nieuws en andere feitelijke informatie.

2. Belofte tot openheid
 • MSN-bezoekers mogen over de keuzes die MSN maakt op het gebied van redactionele en commerciele content te allen tijde openheid en transparantie verwachten. Daarbij zullen we waar mogelijk de herkomst van publicaties vermelden bij de betreffende content, of deze op aanvraag delen met het publiek. Wanneer er sprake is van commerciele of gesponsorde content zal dat aan de bezoeker duidelijk gemaakt worden in tekst en/of beeld. In het geval van feitelijke onjuistheden in geboden informatie zullen MSN en haar contentpartners deze fouten corrigeren, verwijderen of rectificeren.

3. Belofte tot integriteit
 • MSN, en zijn medewerkers, werken met professionele integriteit, waarbij bezoekers worden gerespecteerd en de geboden informatie objectief is. Mogelijke invloed van buitenaf op redactionele publicaties op MSN vindt in geen geval gehoor.

4. Belofte tot onafhankelijkheid
 • Hoewel Microsoft eigenaar is van MSN, heeft dat geen invloed op de redactionele selectie. De MSN redactie respecteert Microsoft's zakelijke concurrenten en zal nieuws of berichtgeving over deze bedrijven en hun producten objectief weergeven wanneer haar dat qua nieuwswaarde opportuun en relevant lijkt. MSN beoordeelt binnenkomende content, persberichten, verzoeken en uitnodigingen van andere Microsoft-onderdelen op dezelfde wijze als die van elke andere afzender.

5. Belofte tot privacy
 • MSN beschermt de privacy en persoonlijke gegevens van bezoekers.

6. Belofte tot kwaliteit
 • MSN luistert naar haar bezoekers en reageert indien zij dat nodig acht op feedback. Bezoekers kunnen toewijding verwachten voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de geboden informatie, services en advertenties. MSN maakt louter gebruik van betrouwbare, effectieve en innovatieve technologie voor het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring.

 • Gedragscode

  MSN is Microsoft's wereldwijde uitgever van consumentencontent. MSN publiceert louter ethisch verantwoorde content. De volgende zes beloftes zijn voor het MSN-publiek geschreven, door onze redacteuren van over de hele wereld.

  Ze vormen ook het hart van onze Belgische gedragscode. Als Hoofdredacteur van MSN België vind ik het belangrijk onze bezoekers en adverteerders hierover goed en transparant te informeren. Heb je naar aanleiding van onze Gedragscode vragen of opmerkingen? Mail me gerust: hoofdredactie-msnbe@msn.com


  Kurt Minnen
  Editor-in-Chief