MSN infografiek: het laatste en leukste nieuws in grafiekvorm!

 • Vrouw dagvaardt buren wegens agressieve eendVrouw dagvaardt buren wegens agressieve eend

  Een Amerikaanse vrouw die nabij het huis van haar moeder werd aangevallen door een eend, vraagt 275.000 dollar schadevergoeding van de eigenaar van het dier. Dat meldt The Christian Science Monitor.

 • Royal ontkent verbod op decolletés in Frans ministerie van MilieuRoyal ontkent verbod op decolletés in Frans ministerie van Milieu

  In het modebewuste Parijs blijven decolletés in het ministerie van Milieu toegelaten. Een bericht in het Franse magazine Le Point over aanzienlijk strengere gedragsregels in het ministerie onder de socialiste Ségolène Royal trok donderdag in de Franse hoofdstad de aandacht van het publiek.

 • Er was geen significant verschil tussen de groepen die met muziek studeerden en de controlegroep.Studeren lukt niet beter met muziek (maar ook niet slechter)

  Geeft klassieke muziek een boost aan je geheugen als je woordjes moet stampen? En zorgt popmuziek daarentegen voor afleiding, en dus voor mindere prestaties tijdens de examens? Geen van beide, besluiten onderzoekers van de universiteit van Zürich.

 • Tamiflu, één van de zogenaamde griepremmers.Griepremmer Tamiflu werkt niet

  De griepremmer Tamiflu beschermt niet tegen ernstige complicaties van de griep, en remt de verspreiding van het griepvirus niet af.

 • Laat invoegen heeft drie voordelen. Foto: Imageglobe Ritsen: is laat invoegen beter?

  Vanaf 1 maart moeten alle Belgen verplicht ritsen. Wie het niet doet, riskeert een boete van 55 euro, waarschuwt het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid (BIVV). Waarom is laat invoegen – tot aan de wegblokkade rijden en dan invoegen – beter? Netwerkingenieur Wouter Rogiest (UGent) laat er zijn licht over schijnen.