UNIZO
01/12/2009 07:50

Legaliseer NU uw software!

Legaliseer NU uw software!


bsa

Weet u precies welke software er in uw bedrijf draait? Waarvoor u wel of niet een geldige licentie heeft? Weet u dat daar boetes van tienduizenden euro’s aan vasthangen? Een overeenkomst tussen UNIZO en BSA, de vereniging van softwareproducenten, geeft UNIZO-leden de mogelijkheid om nu schoon schip te maken. Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan.

Lees meer...

0Opmerking

meer artikels

  • Ook het Zeeuwse energiebedrijf Delta wil een centrale inzetten om elektriciteit te leveren aan het Belgische net. Dat heeft een woordvoerster van het Nederlandse bedrijf woensdag gezegd. Het gaat om de Sloecentrale in Vlissingen. Deze centrale is gezamenlijk eigendom van Delta en het Franse EDF.

  • Het Noorse staatsinvesteringsfonds, het grootste staatsfonds ter wereld, gaat zijn investeringen in Rusland heroverwegen in verband met de politieke spanningen rond Oekraïne en het neergeschoten toestel van Malaysia Airlines. Dat maakte het Noorse ministerie van Financiën woensdag bekend.

  • Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen wil een studie laten maken voor een nieuwe, ondergrondse pijpleidingenroute voor verschillende stoffen op de as Antwerpen-Limburg-Ruhrgebied. Dat heeft het Havenbedrijf woensdag bekendgemaakt. De studie gebeurt omdat er met de huidige gewestplannen weinig plaats is, terwijl men met nieuwe leidingcapaciteit een economische boost wil geven aan bedrijven langs het Albertkanaal.

  • Het aantal landbouwbedrijven in Vlaanderen is in 2013 gedaald tot 24.884, tegen 25.217 in 2012. Dat blijkt uit cijfers die de FOD Economie woensdag heeft vrijgegeven.

  • Finaal groen licht voor toetreding Litouwen tot eurozone

    De toetreding van Litouwen als 19e lid van de eurozone is finaal rond. De Europese ministers van Buitenlandse Zaken keurden de toetreding van de Baltische staat woensdag definitief goed. Op 1 januari 2015 vervangt de euro de litas.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.