28/5/2010 09:17

KBC maakt online bankieren veiliger en gemakkelijker met Internet Explorer 8

Wil je je KBC-fondsen van nabij volgen of wil je de nieuwe fondsenzoeker integreren in je internet browser? Dan hebben we goed nieuws. Wat je nodig hebt is Internet Explorer 8. Eens je de nieuwste browser van Microsoft hebt geïnstalleerd, dien je enkel nog de hulpmiddelen 'Web Slices' en 'Accelerator' te gebruiken.


Met het success van beleggingsfondsen is hun aantal ook in eenzelfde mate toegenomen. Het wordt er daarom niet steeds eenvoudiger op voor spaarders en investeerders om de stand van hun beleggingsportefeuilles op te volgen. Binnenkort gaat dit een stuk gemakkelijker worden nu KBC de technologie van Internet Explorer 8 toepast op haar website, met name door toevoeging van Accelerators, Webslices en de doorgedreven ingebouwde zoekfunctie.

kbc online bankieren en internet explorer 8


De mogelijkheid om een Webslice in te stellen verschijnt op de taakbalk met een groen icoontje. Sta je op de gewenst internetpagina die jou voorkeurfonds toont, dan druk je op het icoontje en die pagina verschijnt op je favorietenbalk waar hij constant wordt aangepast op wijzigingen. Met één klik op de knop ben je zodoende op de hoogte van de laatste stand van je fonds. Op elk moment. De Accelerators zijn beschikbaar op de KBC site en laten je toe met een simpele (rechter)muisklik de koersevolutie van een KBC fonds te raadplegen dat op eender welke website vermeld wordt.


Je wilt de nieuwe KBC Fondsenzoeker integreren in het zoekveld van uw browser? Dat kan je dankzij de KBC zoekfunctie in Internet Explorer 8. Zo kan je snel het juiste fonds vinden en meteen ook de KBC suggesties bekijken.Naast de verschillende functies biedt KBC met Internet Explorer 8 zijn klanten ook de veiligste browser aan. Onafhankelijke externe onderzoekers komen tot dat besluit. NSS Labs, een onafhankelijk researchbureau, riep Internet Explorer 8 uit tot "browser met de beste bescherming tegen malware". En Internet Explorer 8 kreeg als enigste browser een certificaat van de Duitse organisatie TÜV. Je krijgt die stempel pas als je product synoniem is voor zekerheid en veiligheid.

kbc zoekfunctie


"Je fondsen opzoeken, de tendensen van de beurs bekijken, kan nu met een simpele rechtermuisklik via de accelrator. Met de webslices van je fondsen ben je in real time constant op de hoogte van de jongste koersen. Met een beursklimaat dat de jongste maanden wel eens volatiele springen durft maken is dat geen luxe maar een extra veiligheid."

Meer info: http://www.kbc.be/ie8

0Opmerking

meer artikels

 • Stookolie wordt vanaf morgen iets duurder. Dat meldt de FOD Economie vandaag.

 • De federale overheidsdienst (FOD) Economie voert onderzoek naar reclame voor één bepaald dieet naar aanleiding van een klacht van Test-Aankoop. "Maar het onderzoek loopt nog en daar kan ik natuurlijk niets meer over zeggen", zegt Chantal De Pauw, woordvoerster van de FOD Economie, maandag. Test-Aankoop hekelt het feit dat reclames voor crashdiëten blijven verschijnen met foto's "voor en na", hoewel de Europese regelgeving dit verbiedt.

 • Wall Street wacht op Fed

  Beleggers op Wall Street leken vandaag te willen wachten op de uitkomst van de beleidsvergadering van de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank vergadert woensdag onder meer over een verdere afbouw van haar steun aan de economie. In de voorgaande 5 vergaderingen daalde de omvang telkens met 10 miljard dollar tot het huidige niveau van 35 miljard dollar per maand.

 • Beleggers wachten op bedrijfsrapporten

  De Brusselse beurs moest vandaag opnieuw licht achteruit. De Bel20-index daalde 0,15 procent tot 3.162,56 punten. De acht dalers wogen net iets zwaarder dan de twaalf winnaars.

 • Europese markt opent volgende week volledig voor Kameroen

  De Europese markt gaat volgende week volledig open voor producten uit Kameroen. Er zal geen sprake meer zijn van importrechten of -quota voor Kameroense export, zo kondigt eurocommissaris voor Handel Karel De Gucht aan. Omgekeerd moet de Kameroense markt zich tegen 2023 stapsgewijs openen voor onbelemmerde import van Europese producten, weliswaar met nog bepaalde beperkingen om gevoelige sectoren te beschermen.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.