28/5/2010 09:17

KBC maakt online bankieren veiliger en gemakkelijker met Internet Explorer 8

Wil je je KBC-fondsen van nabij volgen of wil je de nieuwe fondsenzoeker integreren in je internet browser? Dan hebben we goed nieuws. Wat je nodig hebt is Internet Explorer 8. Eens je de nieuwste browser van Microsoft hebt geïnstalleerd, dien je enkel nog de hulpmiddelen 'Web Slices' en 'Accelerator' te gebruiken.


Met het success van beleggingsfondsen is hun aantal ook in eenzelfde mate toegenomen. Het wordt er daarom niet steeds eenvoudiger op voor spaarders en investeerders om de stand van hun beleggingsportefeuilles op te volgen. Binnenkort gaat dit een stuk gemakkelijker worden nu KBC de technologie van Internet Explorer 8 toepast op haar website, met name door toevoeging van Accelerators, Webslices en de doorgedreven ingebouwde zoekfunctie.

kbc online bankieren en internet explorer 8


De mogelijkheid om een Webslice in te stellen verschijnt op de taakbalk met een groen icoontje. Sta je op de gewenst internetpagina die jou voorkeurfonds toont, dan druk je op het icoontje en die pagina verschijnt op je favorietenbalk waar hij constant wordt aangepast op wijzigingen. Met één klik op de knop ben je zodoende op de hoogte van de laatste stand van je fonds. Op elk moment. De Accelerators zijn beschikbaar op de KBC site en laten je toe met een simpele (rechter)muisklik de koersevolutie van een KBC fonds te raadplegen dat op eender welke website vermeld wordt.


Je wilt de nieuwe KBC Fondsenzoeker integreren in het zoekveld van uw browser? Dat kan je dankzij de KBC zoekfunctie in Internet Explorer 8. Zo kan je snel het juiste fonds vinden en meteen ook de KBC suggesties bekijken.Naast de verschillende functies biedt KBC met Internet Explorer 8 zijn klanten ook de veiligste browser aan. Onafhankelijke externe onderzoekers komen tot dat besluit. NSS Labs, een onafhankelijk researchbureau, riep Internet Explorer 8 uit tot "browser met de beste bescherming tegen malware". En Internet Explorer 8 kreeg als enigste browser een certificaat van de Duitse organisatie TÜV. Je krijgt die stempel pas als je product synoniem is voor zekerheid en veiligheid.

kbc zoekfunctie


"Je fondsen opzoeken, de tendensen van de beurs bekijken, kan nu met een simpele rechtermuisklik via de accelrator. Met de webslices van je fondsen ben je in real time constant op de hoogte van de jongste koersen. Met een beursklimaat dat de jongste maanden wel eens volatiele springen durft maken is dat geen luxe maar een extra veiligheid."

Meer info: http://www.kbc.be/ie8

0Opmerking

meer artikels

 • Amazon wil online reclamestrijd met Google opdrijven

  De Amerikaanse onlinewinkel Amazon bindt de strijd aan met de dominantie van internetgigant Google op vlak van online reclame. Dat schrijft de Wall Street Journal.

 • Beslissing over heropstart Doel 3 en Tihange 2 valt na analyse Electrabel-dossier

  Over de toekomst van de kernreactoren Doel 3 en Tihange 2, waarvan de reactorwanden scheurtjes vertonen, kan nog geen enkele conclusie worden getrokken. Dat herhaalt de nucleaire waakhond FANC vrijdag na de "berichten die de laatste dagen in de media zijn verschenen". Electrabel is momenteel bezig met het tweede stralingstestprogramma. De resultaten van die tests moeten vervolgens geanalyseerd worden door het FANC. Gisteren maakte Electrabel bekend dat de resultaten van die tests "in de herfst verwacht worden".

 • Mededingingsautoriteit zet licht op groen voor belang Colruyt in kledingketen ZEB

  De Belgische Mededingingsautoriteit heeft op 14 augustus het licht op groen gezet voor het belang dat Colruyt Group verwerft in de Belgische kledingketen ZEB. Dat meldt de Colruyt Group in een persbericht. Colruyt neemt het aandelenpakket over van het durfkapitaalfonds Vendis Capital.

 • Verschillende federale overheidsdiensten werven momenteel dataminingspecialisten aan. Dat blijkt uit vacatureberichten van het federale selectiebureau Selor. Voor de FOD Financiën gaat het om twaalf personen. "Meer met minder doen", motiveert woordvoerder Francis Adyns de aanwervingen.

 • De FSMA waarschuwt het publiek voor de activiteiten van verschillende aanbieders van binaire opties en forex producten. Dat meldt de toezichthouder voor de financiële markten vandaag.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.