28/5/2010 09:17

KBC maakt online bankieren veiliger en gemakkelijker met Internet Explorer 8

Wil je je KBC-fondsen van nabij volgen of wil je de nieuwe fondsenzoeker integreren in je internet browser? Dan hebben we goed nieuws. Wat je nodig hebt is Internet Explorer 8. Eens je de nieuwste browser van Microsoft hebt geïnstalleerd, dien je enkel nog de hulpmiddelen 'Web Slices' en 'Accelerator' te gebruiken.


Met het success van beleggingsfondsen is hun aantal ook in eenzelfde mate toegenomen. Het wordt er daarom niet steeds eenvoudiger op voor spaarders en investeerders om de stand van hun beleggingsportefeuilles op te volgen. Binnenkort gaat dit een stuk gemakkelijker worden nu KBC de technologie van Internet Explorer 8 toepast op haar website, met name door toevoeging van Accelerators, Webslices en de doorgedreven ingebouwde zoekfunctie.

kbc online bankieren en internet explorer 8


De mogelijkheid om een Webslice in te stellen verschijnt op de taakbalk met een groen icoontje. Sta je op de gewenst internetpagina die jou voorkeurfonds toont, dan druk je op het icoontje en die pagina verschijnt op je favorietenbalk waar hij constant wordt aangepast op wijzigingen. Met één klik op de knop ben je zodoende op de hoogte van de laatste stand van je fonds. Op elk moment. De Accelerators zijn beschikbaar op de KBC site en laten je toe met een simpele (rechter)muisklik de koersevolutie van een KBC fonds te raadplegen dat op eender welke website vermeld wordt.


Je wilt de nieuwe KBC Fondsenzoeker integreren in het zoekveld van uw browser? Dat kan je dankzij de KBC zoekfunctie in Internet Explorer 8. Zo kan je snel het juiste fonds vinden en meteen ook de KBC suggesties bekijken.Naast de verschillende functies biedt KBC met Internet Explorer 8 zijn klanten ook de veiligste browser aan. Onafhankelijke externe onderzoekers komen tot dat besluit. NSS Labs, een onafhankelijk researchbureau, riep Internet Explorer 8 uit tot "browser met de beste bescherming tegen malware". En Internet Explorer 8 kreeg als enigste browser een certificaat van de Duitse organisatie TÜV. Je krijgt die stempel pas als je product synoniem is voor zekerheid en veiligheid.

kbc zoekfunctie


"Je fondsen opzoeken, de tendensen van de beurs bekijken, kan nu met een simpele rechtermuisklik via de accelrator. Met de webslices van je fondsen ben je in real time constant op de hoogte van de jongste koersen. Met een beursklimaat dat de jongste maanden wel eens volatiele springen durft maken is dat geen luxe maar een extra veiligheid."

Meer info: http://www.kbc.be/ie8

0Opmerking

meer artikels

 • De Limburgse economie presteert beter dan verwacht. Uit de conjunctuuranalyse van Voka Limburg blijkt dat in tegenstelling tot de status quo die eerder dit voorjaar werd voorspeld, de prestaties van de bedrijven in een opwaartse trend zitten. Vooral de export draagt hiertoe bij, zo werd verteld op een persontmoeting woensdag.

 • Zalando dient klacht in tegen Duitse undercoverjournaliste

  De onlinewinkelketen Zalando is in Duitsland in een juridisch gevecht verwikkeld met een journaliste van de zender RTL. De vrouw had maandenlang undercover gewerkt bij het distributiecentrum van Zalando in Erfurt, waarbij ze, onder meer met behulp van verborgen camera, talrijke inbreuken op het Duitse arbeidsrecht aan het licht bracht. De reportage werd maandag uitgezonden. Zalando diende een klacht in tegen de vrouw, voor het schenden van bedrijfsgeheimen.

 • Vakbonden Lunch Garden zetten stakingsplannen voor zaterdag door

  Het overleg tussen directie en vakbonden bij Lunch Garden heeft woensdag niets opgeleverd. Volgens vakbondsman Rudi Schwartz (ACV) was het besparingsvoorstel van de directie nagenoeg een kopie van een voorstel dat eerder al werd afgeschoten. "Dit was voor ons totaal onvoldoende om te kunnen spreken van echte onderhandelingen. We kunnen de stakingsaanzegging niet afblazen", aldus Schwartz.

 • Tweede kandidaat-koper meldt zich voor perserij Ford Genk

  Naast de West-Vlaamse ondernemer Guido Dumarey, heeft er zich een tweede kandidaat-koper gemeld voor de persafdeling van Ford Genk. Dat heeft directie bekendgemaakt in een schrijven aan het personeel. Donderdag en volgende week donderdag komen de geïnteresseerde partijen op bezoek in Genk om de installaties te bekijken.

 • Ford plaatst Mustang op Empire State Building voor 50ste verjaardag van het automodel

  De Amerikaanse autobouwer Ford heeft voor de vijftigste verjaardag van zijn bekende model Mustang een auto op het observation deck van het Empire State Building in New York geplaatst.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.