28/5/2010 09:17

KBC maakt online bankieren veiliger en gemakkelijker met Internet Explorer 8

Wil je je KBC-fondsen van nabij volgen of wil je de nieuwe fondsenzoeker integreren in je internet browser? Dan hebben we goed nieuws. Wat je nodig hebt is Internet Explorer 8. Eens je de nieuwste browser van Microsoft hebt geïnstalleerd, dien je enkel nog de hulpmiddelen 'Web Slices' en 'Accelerator' te gebruiken.


Met het success van beleggingsfondsen is hun aantal ook in eenzelfde mate toegenomen. Het wordt er daarom niet steeds eenvoudiger op voor spaarders en investeerders om de stand van hun beleggingsportefeuilles op te volgen. Binnenkort gaat dit een stuk gemakkelijker worden nu KBC de technologie van Internet Explorer 8 toepast op haar website, met name door toevoeging van Accelerators, Webslices en de doorgedreven ingebouwde zoekfunctie.

kbc online bankieren en internet explorer 8


De mogelijkheid om een Webslice in te stellen verschijnt op de taakbalk met een groen icoontje. Sta je op de gewenst internetpagina die jou voorkeurfonds toont, dan druk je op het icoontje en die pagina verschijnt op je favorietenbalk waar hij constant wordt aangepast op wijzigingen. Met één klik op de knop ben je zodoende op de hoogte van de laatste stand van je fonds. Op elk moment. De Accelerators zijn beschikbaar op de KBC site en laten je toe met een simpele (rechter)muisklik de koersevolutie van een KBC fonds te raadplegen dat op eender welke website vermeld wordt.


Je wilt de nieuwe KBC Fondsenzoeker integreren in het zoekveld van uw browser? Dat kan je dankzij de KBC zoekfunctie in Internet Explorer 8. Zo kan je snel het juiste fonds vinden en meteen ook de KBC suggesties bekijken.Naast de verschillende functies biedt KBC met Internet Explorer 8 zijn klanten ook de veiligste browser aan. Onafhankelijke externe onderzoekers komen tot dat besluit. NSS Labs, een onafhankelijk researchbureau, riep Internet Explorer 8 uit tot "browser met de beste bescherming tegen malware". En Internet Explorer 8 kreeg als enigste browser een certificaat van de Duitse organisatie TÜV. Je krijgt die stempel pas als je product synoniem is voor zekerheid en veiligheid.

kbc zoekfunctie


"Je fondsen opzoeken, de tendensen van de beurs bekijken, kan nu met een simpele rechtermuisklik via de accelrator. Met de webslices van je fondsen ben je in real time constant op de hoogte van de jongste koersen. Met een beursklimaat dat de jongste maanden wel eens volatiele springen durft maken is dat geen luxe maar een extra veiligheid."

Meer info: http://www.kbc.be/ie8

0Opmerking

meer artikels

 • Lichte stijging werklozen in juni

  Het aantal vergoede werkzoekende werklozen is in juni met 1,2 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het gaat om een totaal van 436.847 werkzoekende werklozen die in juni 2014 een uitkering ontvingen, of 5.315 eenheden meer dan in juni 2013. Dat maakte de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) bekend.

 • Het ondernemersvertrouwen in België is in juli gezakt naar het laagste peil sinds oktober 2013. Dat blijkt uit cijfers die de Nationale Bank van België heeft vrijgegeven.

 • Honda eist 10 miljoen euro van geldbeluste Italiaanse ex-topmanager

  Het Italiaanse filiaal van Honda is naar de rechter gestapt om 10 miljoen euro te eisen van een voormalige lokale manager. Die zou zich schuldig gemaakt hebben aan machtsmisbruik, zo melden Italiaanse media vandaag.

 • China heeft formeel goedkeuring verleend aan drie private banken om proefprojecten met leningen te starten. Het gaat om een onderdeel van financiële hervormingen, zo zegt de Chinese overheid vandaag.

 • Chinese kip niet welkom in Japanse McDonald's

  Het Japanse filiaal van de fastfoodketen McDonald's stopt met de invoer en verkoop van kip en alle afgeleide producten uit China. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. De beslissing volgt op een schandaal rond een vleesverwerkend bedrijf in China.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.