28/5/2010 09:17

KBC maakt online bankieren veiliger en gemakkelijker met Internet Explorer 8

Wil je je KBC-fondsen van nabij volgen of wil je de nieuwe fondsenzoeker integreren in je internet browser? Dan hebben we goed nieuws. Wat je nodig hebt is Internet Explorer 8. Eens je de nieuwste browser van Microsoft hebt geïnstalleerd, dien je enkel nog de hulpmiddelen 'Web Slices' en 'Accelerator' te gebruiken.


Met het success van beleggingsfondsen is hun aantal ook in eenzelfde mate toegenomen. Het wordt er daarom niet steeds eenvoudiger op voor spaarders en investeerders om de stand van hun beleggingsportefeuilles op te volgen. Binnenkort gaat dit een stuk gemakkelijker worden nu KBC de technologie van Internet Explorer 8 toepast op haar website, met name door toevoeging van Accelerators, Webslices en de doorgedreven ingebouwde zoekfunctie.

kbc online bankieren en internet explorer 8


De mogelijkheid om een Webslice in te stellen verschijnt op de taakbalk met een groen icoontje. Sta je op de gewenst internetpagina die jou voorkeurfonds toont, dan druk je op het icoontje en die pagina verschijnt op je favorietenbalk waar hij constant wordt aangepast op wijzigingen. Met één klik op de knop ben je zodoende op de hoogte van de laatste stand van je fonds. Op elk moment. De Accelerators zijn beschikbaar op de KBC site en laten je toe met een simpele (rechter)muisklik de koersevolutie van een KBC fonds te raadplegen dat op eender welke website vermeld wordt.


Je wilt de nieuwe KBC Fondsenzoeker integreren in het zoekveld van uw browser? Dat kan je dankzij de KBC zoekfunctie in Internet Explorer 8. Zo kan je snel het juiste fonds vinden en meteen ook de KBC suggesties bekijken.Naast de verschillende functies biedt KBC met Internet Explorer 8 zijn klanten ook de veiligste browser aan. Onafhankelijke externe onderzoekers komen tot dat besluit. NSS Labs, een onafhankelijk researchbureau, riep Internet Explorer 8 uit tot "browser met de beste bescherming tegen malware". En Internet Explorer 8 kreeg als enigste browser een certificaat van de Duitse organisatie TÜV. Je krijgt die stempel pas als je product synoniem is voor zekerheid en veiligheid.

kbc zoekfunctie


"Je fondsen opzoeken, de tendensen van de beurs bekijken, kan nu met een simpele rechtermuisklik via de accelrator. Met de webslices van je fondsen ben je in real time constant op de hoogte van de jongste koersen. Met een beursklimaat dat de jongste maanden wel eens volatiele springen durft maken is dat geen luxe maar een extra veiligheid."

Meer info: http://www.kbc.be/ie8

0Opmerking

meer artikels

 • De Brusselse beurs gaf dinsdag terrein prijs. De Bel20-index daalde 0,46 procent tot 3.167,46 punten. Van de twintig aandelen in de elitegroep eindigden er vijftien in het rood.

 • Braziliaanse koffieoogst zal dit jaar 8 procent lager liggen

  Brazilië, 's werelds grootste uitvoerder van koffie, voorziet dit jaar een daling van de productie met 8 procent. Reden zijn de slechte meteorologische omstandigheden die gezorgd hebben voor een mindere oogst van arabica-koffie. Dat heeft Conab, een agentschap van het Braziliaanse ministerie van Landbouw, dinsdag bekendgemaakt.

 • Sociaal bloedbad bij Frankfurter Allgemeine en bij Libération

  De Duitse krant 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' lijdt verlies en dus moet er worden bespaard. Maar liefst 200 banen verdwijnen. Maandag kondigde de Franse krant Libération ook al een ontslagronde aan, goed voor 93 banen die worden geschrapt.

 • De Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot heeft een nieuwe lagekostenmaatschappij opgericht, nadat de activiteiten van haar filiaal Dobroljot opgeschort werden door de sancties van de Europese Unie tegen Rusland. Dat heeft Aeroflot dinsdag bekendgemaakt.

 • Airbus gaat defensieactiviteiten reorganiseren en onderdelen van de hand doen

  De Europese defensie- en lucht- en ruimtevaartgroep Airbus Group heeft vandaag een herstructureringsplan bekendgemaakt voor haar defensieactiviteiten. Daarbij zal de groep zich opnieuw focussen op militaire vliegtuigen en raketten, en onderdelen van de hand doen, met name binnen de communicatiedivisie.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

.