09/3/2008 04:58 | Door Belga

Israël brengt woningbouw op Westelijke Jordaanoever weer op gang

De Israëlische premier, Ehud Olmert, heeft zondag het licht op groen gezet voor de bouw van honderden woningen in de nederzetting Givat Zeev op de Westelijke Jordaanoever, ten noordwesten van Jeruzalem. Dat heeft het ministerie van Huisvesting meegedeeld.


Skype
0Opmerking
Israël brengt woningbouw op Westelijke Jordaanoever weer op gangDe Israëlische premier, Ehud Olmert, heeft zondag het licht op groen gezet voor de bouw van honderden woningen in de nederzetting Givat Zeev op de Westelijke Jordaanoever, ten noordwesten van Jeruzalem. Dat heeft het ministerie van Huisvesting meegedeeld.Belga2008-03-09T03:58:00

meer artikels

 • Tengevolge van de verslechterende crisis in Oekraïne en de toename van buitenlandse strijdkrachten nabij de Russische grens zal Rusland zijn militair dispositief in de "zone van de Krim" versterken, zo heeft Defensieminister Sergej Sjojgoe dinsdag gezegd.

 • België kreeg "officieuze vraag" om inzet F-16's tegen IS

  Ons land is "officieus" gepolst naar de mogelijkheid om de Belgische F-16's uit te sturen in de strijd tegen Islamitische Staat. Dat valt dinsdag te horen in defensiekringen. "Officieus is de vraag gesteld of België bereid is mee te doen en wat België kan doen, maar met duidelijke interesse in onze F-16's", luidt het. "De kans is heel groot dat het de F-16's zullen worden."

 • Zowat 370.000 mensen hebben Oekraïne ontvlucht

  De gevechten in Oekraïne hebben ertoe geleid dat in totaal ongeveer 370.000 mensen dat land hebben verlaten, zo heeft woordvoerder Jan Laerke van het VN-bureau voor de Humanitaire Coordinatie (OCHA) bekendgemaakt.

 • Amerikaanse legerleiding opent deur voor grondtroepen in Irak

  Tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres heeft de legerleiding de deur geopend voor het sturen van Amerikaanse grondtroepen naar Irak om daar de Islamitische Staat (IS) te bestrijden, zo heeft de conservatieve nieuwszender Fox gemeld.

 • De Europese Commissie geeft haar fiat voor de financiële steun die de Belgische overheden tot 2020 kunnen geven aan bedrijven in Henegouwen en andere minder begunstigde regio's in België.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

.