09/8/2008 07:15 | Door Belga

De Gucht: "Het is 5 voor 12 voor EU-energiepolitiek"

"Het is vijf voor twaalf voor de Europese energiepolitiek. De grootste uitdaging voor Europa nu is het op poten zetten van een energiepolitiek waarbij men minder afhankelijk is van Rusland."


Skype
0Opmerking
De Gucht: "Het is 5 voor 12 voor EU-energiepolitiek""Het is vijf voor twaalf voor de Europese energiepolitiek. De grootste uitdaging voor Europa nu is het op poten zetten van een energiepolitiek waarbij men minder afhankelijk is van Rusland."Belga2008-08-09T06:15:00

meer artikels

 • Poetin: "Aanvallen op IS in Syrië niet zonder akkoord Damascus"

  De Russische president Vladimir Poetin had nog voor de Amerikaanse luchtaanvallen op stellingen van terreurmilitie Islamitische Staat (IS) in Syrië van start gingen, benadrukt dat dergelijke aanvallen niet kunnen zonder het voorafgaande akkoord van Damascus. De aanvallen begonnen vanochtend.

 • Socialisten voeren actie tegen onderwijsbesparingen

  Sp.a en de jongerenafdeling van de Vlaamse socialisten voeren vandaag in heel Vlaanderen actie tegen de verwachte verhoging van het inschrijvingsgeld in het hoger onderwijs. In verschillende steden trekken mandatarissen naar (de omgeving van) onderwijsinstellingen om te protesteren tegen de besparingen in het hoger onderwijs door de nieuwe Vlaamse regering.

 • "Besparingen bij VRT hebben onvermijdelijk impact op het aanbod"

  "Het staat vast dat de gevraagde besparingen ernstig zijn en onvermijdelijk een impact hebben op het aanbod en de werking van de openbare omroep." Dat laat de VRT weten in een reactie op de Septemberverklaring van minister-president Geert Bourgeois.

 • Naaste medewerker van ex-premier Berlusconi voor de rechter

  Denis Verdini, een naaste medewerker van de Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi, moet zich voor een rechtbank verantwoorden in verband met een verdachte vastgoedtransactie, zo heeft een rechter vandaag beslist.

 • 200 doden bij jongste gevechten in Jemenitische hoofdstad Sanaa

  Bij de bloedige gevechten tussen Huthi-rebellen en regeringstroepen in de Jemenitische hoofdstad Sanaa zijn de voorbije week tweehonderd mensen om het leven gekomen en zijn er 461 anderen gewond geraakt. Dit het officiële Jemenitische persbureau Saba vandaag op gezag van het Gezondheidsministerie gemeld.

De Aarde als screensaver

MSN op Facebook

in de kijker

 • Guinness World Records 2015(©Guinness World Records 2015)

  Het Guinness Book of World Records 2015 zal vanaf 11 september in de schappen liggen, maar wij mogen alvast een aantal nieuwe binnenbomers uit deze jaarlijkse bestseller verklappen.

.