• Nationale Thuiswerkdag, doe jij mee?Nationale Thuiswerkdag, doe jij mee?

  Op donderdag 8 december vindt in België de tweede Nationale Thuiswerkdag plaats. Het doel van de Nationale Thuiswerkdag is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om die dag van thuis uit te werken. Elke individuele deelname is van belang in de strijd tegen CO2-uitstoot en de verbetering van de mobiliteit en levenskwaliteit.

  Net als vorig jaar willen we samen de overheid, de werkgevers en de bevolking overtuigen van het belang van thuiswerken: om in de toekomst succesvol te kunnen blijven, moet concreet nagedacht worden over alternatieve manieren van werken, zoals onder andere thuiswerk. Zijn het management en het personeel klaar om thuiswerk in te voeren? Moedigt de bedrijfscultuur dit aan? Welke impact heeft zo'n overgang op juridisch vlak, heeft het bedrijf de juiste informatica-infrastructuur, moet de kantoorinrichting anders enzovoort.

  Uiteraard wordt het pas een succes wanneer zoveel mogelijk organisaties aan de Thuiswerkdag deelnemen. Alleen dan kan men significante productiviteits- en milieuwinsten boeken.

  Daarom nodigen we u uit om opnieuw samen met duizenden anderen thuis te werken op 8 december. Schrijf nu uzelf of uw bedrijf in op onze website !

 • Deel uw enthousiasme voor NWOW met ons

  Om het nieuwe werken versneld in te voeren in Belgische bedrijven, richtte Microsoft onlangs de 'Coalitie van de New World of Work' op, samen met 7 andere bedrijven. U kan nu fan worden van de coalitie op deze site www.slim-werken.be. U vindt er tal van inspirerende voorbeelden van het nieuwe werken, die u kan delen via uw social media.

Neem deel aan de Nationale Thuiswerkdag
New world of work
Telenet luchtballon